Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?
Kapi Pogromca:
Ja najbardziej lubię przebywac na świeżym powietrzu. Ale to zależy. Na przykład, gdy jest zimno, pada deszcz to siedzę w domu i albo czytam jakąś książkę albo siedzę na kompie. Gdy pada śnieg to bardzo lubię wyjśc na pole i zrobic wojnę na śnieżki. Gdy jest słoneczna pogoda to jak już pisałem wychodzę na pole i gram w piłkę/tenisa stołowego czy koszykówkę.
Darken:
Ja tam lubię pisać na forum
Gdy jest śnieg idę do kolegi i walczymy na śnieżki
W upalne dni siedzę w domy i piję kole z pięcioma kostkami lody
gdy jest zimno ale bez śniegu wyżywam się na młodszym bracie
Poprawka zawsze to robie
A głównie gram na kompie
Szarleǰ:
Z reguły spędzam wolny czas w domu, gdzie w swoim pokoju mogę się odprężyć i wypocząć. Mój odpoczynek jest prosty, prawdopodobnie bardzo podobny go waszego - komputer, książki no i sen. Tak, od jakiegoś czasu swój wolny czas lubię przeznaczyć na sen, także w ciągu dnia, przez co jestem bardzo wypoczęty... i często nie mogę zasnąć w nocy. Jednak to, co wymieniłem przed chwilą, mi wcale nie przeszkadza, gdyż lubię siedzieć w swoim pokoju, kiedy za oknami ciemna, zimna noc.
Jeżeli natomiast chodzi o lato czy wiosnę, które niestety teraz ustąpiły miejsca zimie, to generalnie spędzam czas na dworze - piłka nożna i reszta. Bardzo lubię uprawiać sport wszelkiego rodzaju. Jednak sport spokojnie mona pogodzić z komputerem i nauką.
Przeważnie właśnie tak spędzam swój wolny czas, którego często niestety mi brakuje.
Pozdrawiam.
RaiChu:
jeśli samotnie to przy kompie, lub gdziekolwiek byle cicho z jakąś książką (ale nie podręcznikiem!)
jeśli z kumplami to w karczmie jednego z nich lub gdzieś "na mieście" byle nie na "świeżym powietrzu"
jeśli z moją niedoszłą lub z tzw. Siostrą to byle gdzie, z nimi wszędzie jest fajnie i ciekawie
Anmarius:
Ja mój wolny czas spędzam jedynie na dworze, jeśli jest ładna pogoda. Bardzo dużo czasu przesiedziałem na boisku i nie wiem, kiedy mi się to znudzi. Chyba nigdy nie, ponieważ mamy boisko piłkarskie ( wymiarowe ) połączone z boiskiem do kosza i siłownią. Także, gdy mi się nie chce grać w kosza, idę na siłownie, a gdy mi się nie chce ćwiczyć, idę się pobawić z psem, pobiegać po całym boisku itd. Jednymi słowy, po prostu się wyszaleć, a gdy wracam do domu, to cieszę się z tego, że przynajmniej trochę spaliłem...Ogólnie rzecz biorąc, to gdyby nie było tego boiska, to bym najprawdopodobniej spędzał bym cały czas przed komputerem.
Pozdrawiam,
Travis
PS: Aha, byłbym zapomniał ! Jeśli jest takowa możliwość to ZAWSZE idę na strzelanki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej