Tereny Valfden > Dział Wypraw
Podążając tropami przeszłości
Hagmar:
Elf siedział przy ognisku razem z resztą towarzyszy, nie odpowiedział Kyrasowi bo cóż mógł mu powiedzieć. Mimo iż był tu tylko dla "towarzystwa" to obserwował Kyrasa uważnie. "Walczy jak należy". Pomyślałem. "Kiedyś może będzie z niego ÂŁowca, zabiore go ze sobą do Isgharu... zobaczymy jak sobie poradzi".
-Kyrasie, byłeś kiedyś na pustyni?
Czaroxxx:
Kyras siedział przy ognisku opierając się łokciami na trawie, obok niego leżał jego miecz.
-Moje całe, życie spędziłem wśród kamiennych murów klasztoru oraz miasta. -Odparł Kyras przy czym spojrzał na elfa. -Czemu pytasz przyjacielu? -Szybko dodał z zaciekawieniem malującym się na twarzy.
Hagmar:
-A gdybym Ci powiedział że chciałbym byś mi towarzyszył w mej przyszłej podróży na pustynie właśnie. Jeśli Fett pozwoli.
Czaroxxx:
-Pustynia. -Kyras spojrzał w niebo. -Od kiedy dorosłem zapragnąłem zwiedzić świat i poznać go lepiej z każdej strony. A jeśli chcesz bym z tobą szedł to jestem wielce rad. -Kyras uśmiechnął się do Aragorna. -Jak tam jest?
Hagmar:
-Ciepło, jeśli się nie myle chcesz zostać ÂŁowcą, nie mogę Cię uczyć walki ale, wiedze o świecie mogę przekazać, uwierz mi przyda Ci się.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej