Tereny Valfden > Dział Wypraw
Podążając tropami przeszłości
Hagmar:
Ta, czy to jest "TA" zbroja o której myśle?
Boba Fett:
Boba Fett spojrzał na swój pancerz.
- Nie, tę zbroję zostawiłem tu, gdy wyruszałem na Marant. Miała być na czarną godzinę, gdybym tamten pancerz, troszkę lepszy, gdzieś stracił lub uszkodził. Jak widać, przezorność pozwoliła mi ponownie dzierżyć Zaawansowaną, modyfikowaną zbroję Samotnego ÂŁowcy.
Spojrzał na Kyrasa i kiwnął głową.
- Chodźmy na okręt. Ureguluję opłatę i za kilka dni będziecie w domu.
Hagmar:
Grupa wyszła z karczmy i udała się na okręt, na miejscu Aragorn oddalił się nieco od reszty towarzyszy, usiadł na jakiejś ławeczce próbując odpocząć.
Czaroxxx:
Kyras wstał z krzesła, chwycił jedną ręką miecz po czym zarzucił go na ramię i ruszył za towarzyszami, nie odzywając się ani słowem.
-W końcu będę mógł odpocząć we własnym łóżku. -pomyślał wojownik. Na jego twarzy pojawił się lekki uśmiech. Kyras spojrzał po swoich towarzyszach.
-Dziękuje wam, że mogłem tu z wami być.
Boba Fett:
Wreszcie wszyscy znaleźli się na pokładzie gotowi do drogi - po przeżyciach ostatnich dni każdy marzył o porządnym łóżku i ciepłym posiłku. Boba Fett rozmawiał z kapitanem statku. W pewnym momencie odpiął od pasa niedawno odnaleziony mieszek i wysypał z niego zawartość. Jak się można było spodziewać, były to pieniądze - łowca skrupulatnie odliczył należną setkę złotych monet i przekazał kapitanowi. Następnie wsypał resztę do sakiewki i wrócił do swoich towarzyszy. Będąc przy Kyrasie rzucił w jego stronę mieszek i odszedł do swojej kajuty.
WYPRAWA ZAKOĂCZONA
Nagrody:
Boba Fett:
- Dobry Miecz
- Zaawansowana, modyfikowana zbroja Samotnego ÂŁowcy
Kyras:
- 100 sztuk złota
//Aragorn, Tobie nie mogłem nic dać ze względu na to, iż należysz do armii.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej