Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Miejsce Pobytu
Lord Scorpio:
Dla mnie najciekawsze miejsce to Górska Twierdza w GD tam gdzie przebywa kamienny smok, nie wiem dlaczego, może ze względu na łatwość obrony i na wszystko można patrzeć z góry czujesz się jak pan świata. Do twierdzy prowadzi jedna droga przez most żeby się tam dostać trzeba podejść pod sme mury i to wąską sieżką:) Ehh dobrze obsadzić Paladynami kilka katapult i nie ma mocnych:) (się rozmarzyłem troszkę)
Dyum:
Według mnie najciekawsze miejsce to plaża piratów. ten klimacior to po prostu cudo. Piasek, morze, rum, piraci to wszystko czego mi potrzeba
Gunses:
Moim ulubionym miejscem jest obóz piratów, lubię tam przebywać, jest tam fajna atmosfera, no i czuję się tam 'bezpieczny'. Obóz bandytów, też lubię, ze względu na to, że są tam nasi starzy znajomi: Snaf, Fortuno, Thores, Fisk...
PzDr
Sanin Sandaime:
Ja najbardziej lubie przebywać u piratów.Jest tam wiele misji do zrobienia, jak naprzykład zabijanie brzytwiaków w kanionie.Można tam nabyć także wiele rzeczy jak np Grog,Rum itp.Lubie także przebywać w obozie bandytów.Można tam nabyć dużo doświadczenia zabijając np Franka,Estebana itd
Ankh-Morpork:
Ja najbardziej lubię przebywać w 3 miejscach w Jarkendarze:
1-Kanion. Bardzo mi sie tam podoba, nie potrafię wyjaśnić dlaczego- coś mnie tam zawsze ciągnie
2-Obóz piratów, miła atmosfera, zadań nawet dużo
3-Tam, gdzie siedzi taki gostek, co w samych gaciach paraduje i ubrania szuka ( nie pamiętam, jak się nazywa), jego okolice mi się podobają.
pzdr-Ankh
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej