Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Miejsce Pobytu

<< < (9/14) > >>

Vassili:
Moje ulubione miejsca to obóz piratów ;] gdy tam jestem kupuję dużo rumu i grogu (ile tylko sakiewka pozwoli) i ukłądam się na plaży i popijam ;] szkoda że niemożna sie nachlać tak jak w diccuricu ;]. Drugim ulubionym miejscem jest chatka eremity. Przepiękna kraina, dużo bestyjek ;] A 3 miejscem jest obóz mogów wody. Niewiem dlaczego ale chętnie tam przebywam. Najczęściej wchodze do tunelu gdzie są pulpity i czytam.

Defender:
W Jarkendarze, nie będę oryginalny, plaża piratów wymiata, po prostu rajski klimat, ciekawym miejscem jest też ta olbrzymia grota łącząca ze sobą dwa obozy.
A w Khorinis, i tu się pewnie zdziwicie, najbardziej podoba mi się... farma Lobarda  blisko do miasta, ale na świeżym powietrzu, małym wzniesieniu, niezły widok na morze jeśli wejdziemy w okolice kamiennego kręgu, trzeba by jeszcze tylko wykuć sobie w skale dostęp do wody (przy statku Paladynów) i może być całkiem miło;)

Givess:
Nie ma jak plaża Obóz Piratów pełno rumu piwa dobrych towarów popływać i zabić ogniste jaszczury cóż może być cudowniejszego od tego.Chociaż fajne miejsce też jest w obozie bandytów chociaż piraci mają najlepsze miejsce.

Zigur:
Najleprzy jest obóz piratów, dużo rumu piwa, fajna ekipa, plaża może... tylko lasek w bikini brakuje

Xarak Bunt:
W Jankendarze uwielbiam plażę, gdzie zawsze udaje się na urlop w grze. Piękna plaża, górące słoneczko, duuuuuuuuużo rumu i innych rarów. płytkie morze ( a później mocno w dół i łaaaaaa).
Tylko jakiś piękności w bikini brakuje i lasek na noc xD.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej