Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Miejsce Pobytu

<< < (7/14) > >>

r4d00:
Nie ma nic lepszego ponad plażę piratów. Ten klimat, przytulność, Słońce, morze i złoty piasek. Jeszcze tylko dobrego piwa (koniecznie butelkowe  )brakuje... i się wygrzewać na piasku całe życie. Fakt, jeszcze jakieś panienki, które robią taniec brzucha, by sie przydały... Pzd.

Adamus:
Najbardziej w Jarkendarze podoba mi sie oboz bandtow i tereny go okalajace czyli bardzo rozlegle bagno na ktorym mozna babic wiele leveli a sam oboz podoba mi sie bo sa tam znajmoi z pierwszej czesci gry ktorzy kilku nas pamieta a przede wszystkim dlatego ze maja kopalnie zlota zawsze mozna duzo zarobic kasy pozdro.

Grigorian:
Najbardziej lubię być w dolinie .  
Tam gdzie jest Dom Strażników Umarłych.
Po perwsze:tam to idzie dopiero dostać w głowę(zwłaszcza w nocy).  
Po drugie; jest tam naprawdę klorowo.      

.:KERTH:.:
dla mnie najfajniejsa atmosfera w G II NK, jest w obozie piratów. lubie tam przebywać, można pić rumu ile się chce, i dodatkowo walczyć z kim się chce, hehehe. są dwie jaskinie, które można sobie zostawić na koniec, i je pozwiedzać. można nałożyć strój pirata, i poudawać że się jest kapitanem, i wogóle. można też wziąć paru kompanów ze sobą, i walczyć z czym się tylko chce. może i obóz piratów jest mały, ale najfajniejszy. ja jak grałem kodami, do dałem tam jeszcze lucie, i sare, i dałem im stroje pirata. ustawiłem skrypty orka na przyjazne, i też tam był. fajnie się można pobawić w obozie piratów  .

POZDRO.:KERTH:.

Eregrin:
Obóz piratów. To jest najlepsze. Fajny klimat, fajne zadania, fajne życie   . Zbroja pirata jest fajna, a Greg jak zwykle najmniej rozmowny       . Obóz bandytów - nie, szybko ciuknę kruka i idę sobie z tąd, ale troszeczkę lubie to miejsce, bo o tym całym wydobiciu złota się nauczyć można. Chociaż z kolonii górniczej są znajomi. Np. Huno i Snaf. Jest tam ta cała Lucia. Trochę zadań, ciekawe dosyć. Ja to tam lubię całą zap. dol. bud.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej