Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Miejsce Pobytu
Cesc:
W jakim miejscu w Jarkendarze, lubicie przebywać najbardziej?
Ja najbardziej lubię przebywać w Obozie Bandytów a szczególnie na bagnach, tak to jest to potwory czają się z krzakami, nie wiesz co cie czeka za następnym zakrętem(że tak powiem). Na bagnach można nabić dużo EXP.
Do Obozu Piratów nic nie mam, wiem że plaża i rum to mogło by być udane życie, ale brakuje jeszcze panienek . ÂŻartuje, po prostu nudzi mnie nic nie robienie. Co do tych panienek to mogły by się tam przydać.
Arkhan:
Dla mnie ulubionym miejscem w Jarkendarze jest wielki kanion, a w jego centrum - Dom Uzdrowicieli chyba ;D.
Lubię to miejsce za krajobraz, za to jak sie prezentuje, za muzykę grającą w tle, jedno jeziorko. Drugim ulubionym miejscem jest plaża piratów, choć w pełni poprę poprzednika, brak panienek. Trzecim ulubionym miejscem jest chata Ermity, i jej okolice, wszędzie zielono i pełno ruin...cały Jarkendar jest wspaniały!
Syriusz23:
Dla mnie ulubionym miejscem jest Kanion. Pamiętam że to tam po raz pierwszy znalazłem dom, jest bardzo ładna pustynna grafika. Jak dla mnie jest to bomba. :)
Pisz nieco dłuższe posty. [Arthas]
Arthas:
Mam wiele ulubionych miejsc w tej przecudnej krainie, ogólnie cały Jarkendar jest piękny i malowniczy, lubię przebywać i być niemal w każdym miejscu, jednak mam swoje bardziej i mniej ulubione miejsca. Moim najbardziej ulubionym miejscem w Jarkendarze jest Plaża Piratów. Panuje na niej wspaniała atmosfera i znakomity klimat, w którego tle można usłyszeć piękną i nastrojową muzykę. Bardzo lubię podziwiać i przebywać w tej lokacji, zwłaszcza wówczas, gdy następuje chwila zachodu słońca. Piękny widok. Również ciekawie i dość ładnie prezentuje się cały Obóz Bandytów i Bagna, które wyglądają tajemniczo i interesująco. Co do samego obozu, jest on dość dobrze i ciekawie ulokowany, warto zwrócić uwagę na ogromne i ładne świątynie i budowle umiejscowione o owej lokacji.
Boba Fett:
Hm... jeśli chodzi o cały dodatek Noc Kruka, to ja tam lubię tradycyjnie przebywać wśród swoich, czyli w mieście. Tam się czuję dość bezpiecznie (gdy już załatwimy Atillę i Moe'go), a gdy jeszcze zostanę Paladynem lub Magiem...
Cóż, jako, że swoją postać często kojarzę z łowcą nagród (czyli coś a'la mój Drak z Samotnego ÂŁowcy), uważam, że tam jest jego miejsce. Czeka spokojnie lub szuka oferty pracy (lub zleceń, jak kto woli).
Jeżeli jednak chodzi o nowy świat, to moim miejscem number one jest plaża Piratów.
Cóż, może to mieć jakiś związek z tym, że za czasów gothic.zyw byłem Piratem (chodzi o Gildie), ale szczerze mówiąc czuć tam pewien specyficzny klimat, którego np. nie czuję w obozie bandytów.
Cóż, plaża to moje miejsce i szkoda, że tak krótko tam przebywamy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej