Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Miejsce Pobytu
Wishmaster:
Ranking (ocena od 1 do 10):
1 Dolinę (okolice grobu Quahodrona) (10)
2 Kanion, zwłaszcza bibliotekę która jest ekstra zarówno wewnątrz jak i z zewnątrz (10)
3 Obóz bandytów i świątynia adanosa (fajna kopalnia, dużo ruin i boska świątynia adanosa) (9)
4 Jaskinia łącząca bagno i kanion (pięknie wykonana od strony graficznej i dużo walki) (7)
5 Plaża piratów (fajna jest tylko ta jaskinia z zombie) (5)
6 Okolice portalu (nuda) (4)
7 Bagno (niecierpie tej lokacji) (1)
Opat:
ja najbardziej lubię przebywać w obozie piratów ponieważ jest tam miło i "cieplutko"
drugą miejscówką jest piramida na przeciwko wejścia do świątyni w której znajduje sie portal
ładnie widać zachody słońca
Nowik:
Ja tak jak większość osób napisało lubię przebywać na plaży piratów bo mają wspaniałe trunki i fajne zadania można u nich wykonać
A i lubię jeszcze kanion ponieważ w okolicach biblioteki jest dużo orków dzięki którym można dostać dużo doświadczenia
Diego Ostatni Asasyn:
Ja uwielbiam przebywać w następujących miejscach:
1. Obóz Piratów - jest to całkiem przytulne miejsce w całym Jarkendarze, a po drugie uwielbiam przebywać w pobliżu piratów i pić różnorodne trunki
2. Obóz Bandytów - bo spotykamy dawnych znajomych z Koloni Karnej i mamy okazje zemścić się na Bloodwynie
Pozdrawiam !
Altevan'ix:
Oto ranking z wyjaśnieniami:
1. Plaża piratów.( lubię tam siedzieć, łazić, pić, gadać i wykonywać misje dla jej mieszkańców)
2. Chata Eremity(uwielbiam sobie tam spacerować)
3.Ruiny magów wody( lubię te ruiny, bo są tam ładne widoczki i główny puk teleportów)
4. Bagna( lubię bagna za tą tajemniczość i za to że jest tam wielu starych kumpli z GD)
5.Grobowiec przywódcy kasty wojowników ( jest tam magiczna kusza)
To chyba tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej