Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Miejsce Pobytu
Kurgan:
Ja lubie kanion i doline ponieważ jest tam wiele jaskiń i zagadek na przykład gdzieś w dolinie wielka jaskinia z pełzaczami a w kanionie zardzewiały samochód
Casano:
Mi osobiście w dodatku Nocy Kruka, podobało sie również miejsce pobytu u piratów. Naprawdę dobrze się tam czułem, klimat który tam panował naprawdę mógł się podobać. Te odzywki, i inne czynniki, które określają pirata, naprawdę mi pasowały. Oczywiście nie można nie wspomnieć o wspaniałej dolinie w jerkendarze(mogłem popełnić literówki). Naprawdę autorzy wykonali kawałek dobrej roboty. Oby tak dalej.
Bela:
Nie wiem jak wyjaśnić o jakie miejsce mi chodzi ale mam nadzieję, że się domyślicie :)
A chodzi mi o te dwa domy budowniczych - bodajże kapłanów i uzdrowicieli - znajdują się blisko siebie w górach. Lubię je najbardziej bo kojarzą mi się trochę z cywilizacją Inków położoną też w górach, budynki też jakoś podobnie wyglądają. No i w miejscach tych można się pobawić w poszukiwacza przygód, badającego tereny, których człowiek nie widział od setek lat, działa to troszkę na wyobraźnię i bardzo przyjemnie się tam gra. Najbardziej się lubię wczuwać w rabusia plądrującego prastare chramy i grobowce :P
Arti121:
Według mnie najlepszym miejscem jest okolica chaty Eremity. Jest tam pięknie, zielono i górzysto. Są orkowie do zabicia (skąd oni sie wzieli w dolinie budowniczych). Zaraz na drugim miejscu jest obóz piratów. Tam jest ciepło i słonecznie. Mają rum i szybkiego śledzia (działa jak mikstura szybkości). Popieram kolegów przedemną, brakuje panienek . Bagna mi się najmniej podobają, ponieważ jest tam ciemno, mokro.Bandyci i bagienne golemy uprzykrzają nam życie.Ale cały Jarkendar jest bardzo piękny
Arti:
Ja w Jarkendarze największą symaptię czułem do kanionu ( nie tego na pustyni tylko tego co jest w drodze między portalem, a obozem piratów ) Bardzo podobało mi się tamto miejsce. Miało swój urok i miło było przez nie przechodzić. Wodospad dawał tylko smaczek do całej potrawy ( ale przenośnia ) i tam też jest jeden z tych skoków za które dostajemy doświadczenie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej