Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Miejsce Pobytu

<< < (4/14) > >>

Sir_William:
Jarkendar wydaje mi się posiadać magiczną aurę. Jest to co prawda po drugiej stronie ekranu, jednak emanuje taką pozytywną energią, która wprowadza niejednego smutasa w bardzo dobry nastrój. Kai Rosenkranz powiedział kiedyś: "Dobra muzyka to 50% sukcesu". Muzyka wypełniła swą powinność - efekty wizualne? Także. Nie odbiegając już tak bardzo od tematu mogę powiedzieć jedno: moim ulubionym miejscem w Jarkendarze jest przede wszystkim dolina tej krainy. Po raz pierwszy użyłem tam przycisku F8, który odpowiada za "latanie" podczas Trybu Marvin. Drugą ulubioną moją "miejscówką" jest obóz piratów. Fantastyczny klimat nadaje muzyka oraz samo umiejscowienie tego obozu. Ludzie tam będący mają ciekawą leniwą mentalność, która bardzo jest podobna do mojej...

XarDiego:
Witam! Moim ulubionym miejscem jest Obóz Piratów i Bandytów oraz tereny w okół chatki Eremity(czy jak ten koleś się tam nazywał). Muzyka w tych miejscach, zwłaszcza w ostatnim dużo daje.

A mym ulubionym miejscem będzie Panel ostrzeżenia jeśli nie zaczniesz pisać dłuższych postów - DODO

Bovver:
A moim miejscem najlepszym odpowiadającym klimatem jest świątynia Adanosa , poprostu stare kamienie, muzyka, wszystko bardzo dobrze dobrane, full wypas. Drugim moim miejscem jest zaś dolina gdzie są bagienne golemy, super ;)

Grison:
Moim ulubionym miejscem w Gothic 2 Noc Kruka jest bez wątpienia obóz piratów. Jest tam stosunkowa dużo zadań do wykonania, fajni goście no i super klimat ,gdyż jak każdy wie Obóz Piratów mieści się na plaży. Do tego jest tam fajna muzka, która wprawia w naprawde dobry nastrój. Może nie uwieżycie ale kiedyś przed szkołą specjalnie uruchamiałem Gothica 2 Noc Kruka, przenosiłem się do Obozu Pirató i słuchałem uspokajającej muzyki.      

Anmarius:
Ja osobiście, najbardziej lubię przebywać w obozie piratów. Panuje tam super atmosfera i są piraci oczywiście    Poza tym lubię piratów, ponieważ w gothicu są bardzo sympatyczni, np. gdy przeszukujemy skrzynię Grega, to on się nas tylko spytał, co tu robimy i odszedł. Mają parę fajnych broni, niezłe pancerze i fajne zadania. Pozdrawiam...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej