Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Miejsce Pobytu

<< < (3/14) > >>

_Snopek_:
Moim ulubionym miejscem pobytu jest obóz piratów. Dostajemy tam bardzo ciekawe zadania do wykonania i z prawie każdym NPC-em łączy się jakaś misja do wykonania co jeszcze bardziej wpływa na mój wybór. Piasek, morze, szybki śledż oraz dodatkowo bardzo duża ilość skarbów dzięki którym można się wzbogacić. Dodatkowo widok na może/morze z wieży bandytów o wschodzi lub zachodzie słońca z muzyką. Tylko otworzyć piwko i patrzeć w morze i okolice  

Crisis:
Jarkendar jest naprawdę pięknym miejscem, przyznam. Jednak mógłby być trochę większy... Ale co do samego ulubionego miejsca pobytu. Najbardziej lubię przebywać w Kanionie. Jest tam pięknie. Wszędzie zielono, polne ścierwojady jedzą sobie trawkę. W czasie tego słychać piękną pasującą do otoczenia muzykę, która buduje wręcz świetny nastrój. Tak jak większości podoba mi się również Obóz Piratów. Jest on naprawdę fajny. Na plaży są tylko chatki, a większość mieszkańców pracuje, reszta natomiast obija się rozmawiając ze sobą. Z obozu piratów jest wprost genialny widok na morze, a świetna muzyka buduje wręcz świetny klimat. Jeszcze być na plaży o zachodzie słońca, to jest po prostu wypas!   ÂŚwietne efekty świetlne są faktem. Klimat w obozie piratów buduje taką atmosferę, że może się wydawać, że jesteśmy członkiem bandy już od bardzo dawna.  Obóz Bandytów  i kotlina niezbyt mi się podobają...

Pozdrawiam

Gonzo:
Obóz piratow to jest to. Wszędzie leje sie grog, ladna pogoda, moze z plycizną, fajne chatki rodem ze slonecznego patrolu i klocków lego :P.DO tego jeszcze blisko tamtad do kanionu (wypady do boblioteki starozytnych) oraz do wiezy :D. PzDrO :].

Niro:
Fajne jest to przejście łączące bagna z kanionem. Tak to dopiero Exp można sobie nabić! Wszędzie są pełzacze i nie kryją się w ciemnościach. Poza tym te oświetlające wszystko kryształy... Na drugim miejscu jest plaża piratów - ładnie za dnia wygląda. Później jest obóz bandytów - wiele questów i starych kumpli. Kanion nie przypadł mi do gustu, ze względu na orków.

oktoffel:
Zdecydowanie kanion. To najpiękniejsza lokacja z jaką się dotychczas spotkałem w całej sadzie Gothic. Idealnie dopracowana, te kolory - no cud miód   Do tego pasuje tam niesamowity klimat. Gdy sobie kanion przystosuję pod siebie ( wybiję orków i wredne istoty   ) to dopiero sie mi tam podoba. A biblioteka jest ogromnie ciekawa i intrygująca i dodaje kanionowi punkty

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej