Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Miejsce Pobytu

<< < (2/14) > >>

Eron:
Ja lubie przebywac wsrod piratow. Maja ladnz krajobrazik piaszczyste plaze moze co wiecej od zycia chciec, no i oczywiscie litry grogu i bialego rumu no teraz to pomyslicie ze lubie pic hehe... no i lubie oboz bandytow spedzam tam najwiecej czasu i nielubie jak juz koncze tam porachunki :D pozdrawiam

Elrond Ñoldor:
Moim ulubionym miejscem jest plaża piratów, ładna muzyczka w tle i można nic nie robić,
usiąść sobie na ławce popijać rum lub inny trunek Samuela i podziwiać morze. Tylko jednego
brak, a mianowicie panienek  . Po prostu tam życie płynie beztrosko

Tomasso:
Według mnie cały Jarkendar jest najfajniejszą lokacją w NK, może dlatego iż nazywamy go Nowym Swiatem i poprostu nie znaliśmy go do tej pory.Moim zdaniem kanion to najciekawsze miejsce w Jarkendarze - super otoczenie i ta muzyka. Także malowniczo położona plaża Piratów jest fajna, będąc tam człowiek może się zrelaksować o odpocząć.Najmniej przyjaznym ale równiez ciekawym miejscem jest obóz bandytów na bagnach, z racji oczywiście ponurej atmosfery i tajemniczości.

Daedagor:
Hm... Ja lubię oczywiście cały Jarkendar bo to dla mnie przepiękna kraina. Ale szczególnie to lubię przebywać w obozie bandytów i w kanionie. Obóz bandytów lubię dlatego, że są tam spoko ruiny które można zwiedzać i być w śród bagnie. Gdzie może cię Bagienny Golem lub Trujący Truteń zaatakować. A kanion lubię dlatego, że to jest po prostu przepiękne miejsce i ta starożytna biblioteka jaka jest fascynująca. Po prostu dla mnie cały Jarkendar jest przepięknym miejscem.

Wrath:
W Jarkendar nie mam jednego miejsca bo mam dwa   mianowicie obóz piratów i kanion.
Obóz piratów dlatego że chciałbym tam zamieszkać te widoki złoty piasek błekitna woda i butelka rumu porostu raj.
A kanion lubie go za sam wygląd jest itrygujący można powiedzieć że wygląda jak krajobras z jakiegoś westerna  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej