Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Stacje Radiowe
Rajca:
Ja zaś słucham jedynego słusznego radia jakim jest Radio Maryja. Po każdej audycji czuję, że moja nienawiść do plemienia żydowskiego i masońskich wrogów kościoła wzrasta, że aż mam ochotę z imieniem Boga na ustach, poprowadzić krwawą krucjatę przeciw temu robactwu. Zaś szczytem moich uniesień duchowo-cielesnych są audycje ojca dyrektora, gdyby tylko ojciec wszystkich wszechpolaków zechciał częściej się wypowiadać to zaniechałbym myślenia nawet o życiu seksualnym, on mnie przyprawia o orgazm.
A tak w zasadzie to nie słucham radia od ponad roku, wcale a wcale...choć dwa razy w sytuacji „bez muzycznej” słuchałem Polskiego Radia 3, naprawdę przypadło mi do gustu, mimo że publiczne(a co publiczne to dom.)
Szarleǰ:
Ahh... radio. Nie przepadam za radiem i większość czasu poświęcanego muzyce spędzam przy kompie lub u jakiegoś znajomego(/znajomej :P). Jednakże jest pewne radio, którego przez pewien czas słuchałem codziennie "do poduszki", a mianowicie jest to Radio Bis. Przypadło mi ono do gustu. Grają tam większość prześwietnych piosenek a i są bardzo ciekawe rozmowy. Najbardziej przypadła mi do gustu piosenka o misiach... ehh, zawsze sie z niej będę śmiał, nigdy nie zapomne.
Zaśpiewałbym wam, ale po pierwsze nie umiem śpiewać, a po drugie nie umiem śpiewać.
Papa .
Cordex:
Ja słucham najczęściej radia Eska Radom jest po prostu zarąbiste i nic mu nie dorówna. Po północy można posłuchać hip-hop non stop. A wcześniej lecą same nowe kawałki. Radio Eska jest różne spotkałem się z radiem Esaka Gdańsk jak jechałem nad morze. Miłego słuchania ( 106.9 to są parametry na tą stacje).
Dairin:
Hehe, ja generalnie lubię wszystkie radia (Hit Fm, Radiostacja, Eska i Eskanord bardziej niż RMF i ZET :P) Podałam radia, które odbierają w całej Polsce, wiec probelmu ze zrozumieniem mnie nie będzie :) Hm, jeśli, jak już wspomniał BF, chodzi o długie podróże samochodowe, które bardzo lubię, to tu wszyscy mają mnie dość. :D Bo zazwyczaj jak jedziemy, siedzę z przodu. I bardzo mnie denerwuje, kiedy prezenterzy zaczynają za dużo gadać, albo lecą reklamy. Wtedy przełączam na inną. I jak mamy w samochodzie 6 stacji, to zawsze jest na 4, jak gadają włączam na 1, potem na 5, potem na 2 potem na 6 :)( 1. Hit fm, 2. Rmf fm, 4. Radiostacja, 5. Eskanord, 6. Zet) I wszyscy się denerwują ;) Ale generalnie jak jadę z mamą, to jest luz. Mama nie narzeka na to, włączamy zawsze głośno muzykę, ja śpiewam :D:D Jak w "Ryki z bryki" ;)
Sir_William:
Bardzo często słucham Hit FM. Podają tam, a raczej podawali dobrą muzykę - teraz jest już tylko uc | uc | uc | (techno jak by co). Często także słucham Gadu Radio Rock, gdyż bardzo podoba mi się ten styl muzyki. Po za tymi radiami nie słucham już nic z repertuaru muzyki młodzieżowej. Słucham najczęściej audycji jazzowych na jazz.pilsner.pl. Nie pogardzam także RMF Classic - bardzo mnie to odpręża.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej