Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Stacje Radiowe

(1/5) > >>

Cesc:
Czy słuchacie radia, jeżeli tak to jakie stacje wybieracie?

Ja zbyt często radia nie słucham, z reguły tylko jak jest włączone, np: w kuchni, pokoju.
Oto moje ulubione stacje:

Radio RMF FM i Polskie Radio Wrocław - słucham jedynie gdy jestem w kuchni, bo takie z reguły tam leci, a tak wogóle nie zwracam na to uwagi jakie leci ;].

Radio ZET - gdy jadę gdzieś samochodem, albo w łazience(pod czas mycia ).

Muzyczne Radio - takie radio leciało w szkole, takie puszczane jest w wielu sklepach, więc jak przebywam gdzieś w tych pomszczeniach to niestety - słucham tej stacji.

Pozdro.

Arkhan:
Rzadko słucham radia, jeśli już to rano kiedy mam wychodzić do szkoły. Aczkolwiek IMHO najlepsze przeboje lecą właśnie z RMF FM, które jeśli radio słucham , to właśnie wcześniej wymienione.

Z wyrazami szacunku...

Khaleb:
Jak dla mnie RMF jest niezłe, ale nie zawsze mam ochote słuchać "przebojów" jakie w nim lecą, bo czasem robi mi się od nich nie dobrze. Z Radiem Z jest tak samo, choć na tej stacji radiowej coraz trudniej trafić na ciekawą piosenke... A z Eską to jest różnie! Jeśli puszczają verbe itp. czyli pseudo hip-hop to mam ochote spalić te radio, lecz gdy czasem słyszę kawałki takie jak np. Still Dre to cieszę sie, że w Polsce i Polskiej rozgłośni można usłyszeć coś takiego...

Arthas:
Radia słucham "od święta" -> bardzo rzadko, więc nie znam i nie gustuję w poszczególnych i różnorodnych stacjach radiowych, których możemy posłuchać w Polsce. Czasem zdarzy się posłuchać, gdy jadę z kimś samochodem bądź w innej sytuacji, ale zdarza się to bardzo rzadko i sporadycznie. Jeżeli już włączam radio, wybieram i wsłuchuję się w program stacji RMF FM MAXXX, reszta stacji mnie nie interesuje i zupełnie mi nie podchodzi pod ucho.

Metztli:
Ja czesto słucham radia. Zazwyczaj EskiRock, choć czasem potrafią puścić taki kicz że wole siedzieć w ciszy. Ale przeważnie leci fajna muzyka. Lubię też Antyradio, niestety rzadko słucham bo mi słabo odbiera, ale zato muzyka jest świetna. Często tam leci Kazik, Metallica, Nirvana... Moje kochane zespoły

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej