Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Stacje Radiowe

<< < (4/5) > >>

KrokusM:
W sumie radia słucham tylko wtedy, gdy znudzą mi się moje własne płyty. Potrzebuję wtedy jakiejś odmiany i zapuszczam TRÓJKE. Nie żadne tam umcy umcy, tylko spokojna, muzyka. Raz nawet usłyszałem po 23 godz. audycje minimax a jej gościem był Peter z Vadera. Szkoda że takich audycji jest naprawdę mało   A propos, jeśli ktos może mi podać nazwe jakiejś dolnośląskiej radiostacji i fale na jakich nadaje byłbym wdzięczny (proszę jednak o stację z muzyką rockową itp. a nie jakies "supertechno radio fm" czy coś...:)

wErNi:
Ja słucham tylko jednej stacji - Radiostacja, a dlaczego? Bo jest tam dużo humoru (Notowani rox) i dużo świetnej młodzieżowej muzyki. Innych jakoś nie słycham bo nie preferuje muzy typu madonna itp.

Casano:
Jeżeli już mam możliwośc, posłuchania radia, to oczywiście nie rozstaje się z eską. Moim zdaniem jest to radio, którego nie zastąpi żadna inna stacja. Na tej fali znajdziciecie wszystko. Od popu, do zmixowanych kawałków. Jeszcze raz polecam ją każdym, kto w wolnych chwilach lubi relaksowac się przy radiu.

Anmarius:
Witam! Moją ulubioną stacją radiową jest Tok fm. Ludzie tam rozmawiają, o różnych rzeczach w naszym kraju i poza nim. Czasem puszczają w nim muzykę, ale taką bluesową. Radio Zet, też jest fajne, bo puszczają czasem w nim niezłą muzykę. Tak w ogóle, to nie słucham radia, bo bardzo rzadko puszczają metal, który najbardziej lubię, tylko jakieś techna, hip-hop i pop. Nienawidzę tego. Pozdrawiam...

sid:
Jak dla mnie to Radio Zet i RMF FM są identyczne. W pracy, jak kumpele przełączały te stacje to często się zdarzało, że leciały te same utwory. Osobiście słucham Pr. 3 Polskiego Radia. Choć i Bis to niezła stacja, ale raczej rzadko włączam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej