Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Stacje Radiowe

<< < (2/5) > >>

Isentor:

--- Cytat: Metztli ---Lubię też Antyradio, niestety rzadko słucham bo mi słabo odbiera, ale zato muzyka jest świetna.

--- Koniec cytatu ---
Oj tak muzyka jest świetna, jak również sami prowadzący audycje poruszają ciekawe i dość zabawne tematy. Osobiście nawet nie próbowałem tego włączać na przedmiocie zwanym radiem w końcu od czego mam kompa i winapma bądź inny program odbierający internetowe stacje radiowe...w końcu antyradio nadaje również z neta.
Ów stacji słucham sporadycznie gdy nie mam nic ciekawego do "puszczenia" na składzie...mój ulubiony program to oczywiście antylista prowadzony między innymi przez Kubę Wojewódzkiego. A gdy już naprawdę nie mam co robić włączam RMF FM.

Seth:
Ja jedynie słucham radia zet gdyż tylko ono mi wpada do ucha. Zazwyczaj wtedy lubie sie położyć na łóżku i zaczać marzyć o niebieskich migdałkach

Halina Kiepska:
Antyradio - słucham go chyba najczęściej, pomijajać fakt, że radio włączam raz na ruski miesiąc. Dosyć ciekawa muzyka, choć zdażają się też pewne niewypały. Poza tym niezłe audycje... można się czasami pośmiać.

Roxy FM - kilka miesięcy temu miałem bardzo dobre zdanie o tej stacji, ale obecnie zmienia się to diametralnie. Zbyt często puszczają shit, podchodzący pod disco - typowe granie pod publikę. Co nie zmienia faktu, że w Roxy w pierwszej trójce ma swoje miejsce.

Eska Rock - to samo, co w przypadku Roxy. Zbyt często pojawiają się tam przypadkowe utwory, typowe dla Zetki, albo RMF. Czasami puszczą jednak coś ciekawego, przy czym można ucho zawiesić.

momo:
Ja tam radia słucham żadko. Pewnie wyglądało by to inaczej gdybym mógł słuchać przez internet, ale i tak mi net już ledwo zipie, i boje się, że jak odpale jeszcze radio to już nic nie zrobie. Jak już słucham to Radia Kraków. Czsęsto puszczają fajne stare kawałki, a poza tym w weekendy fajne audycje o 20.00.

PS:Antyradio? Jakoś nigdy nie słyszałem. Mam takie pytania: Nadaje w małopolsce? Na jakiej częstotliwości?
Za odpowiedzi dzięki. Pozdro...

Boba Fett:
Jedynie za jakim radiem przepadam, to jest to Radio Zet. Cóż, zawsze jak jadę gdzieś samochodem (najcześciej są to minimum pięciogodzinne podróże przez pół Polski   ), to jestem zmuszony słuchać tej stacji do znudzenia. Dlaczego do znudzenia? Otóż zawsze słyszę te same utwory, prawie że nie ma nigdy nowości, ciągle te same piosenki. Szczerze, to można się przyzwyczaić, puszczają też niekiedy jakieś fajne perełki.  
Ale tak na długą mętę to radio może się wydawać zbyt nudne. Jednak po kilkudziesięciu godzinach słuchania go wreszcie można je polubić.  

Lubię także RMF FM, ale jego niestety mam przyjmeność sluchać raz na ruski rok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej