Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Rodzeństwo
Kirgo32:
Ja mam dwóch starszych braci. Jeden ma na imię Marcin i jest ode mnie o 14 lat starszy(ma 27 lat). Mieszka ze mną i ogólnie jest bardzo wporządku. Pomaga mi w lekcjach, można z nim pogadać na każdy temat. Drugi jest o całe 20 lat starszy ode mnie, ma 33 lata i jest super bratem. Pomaga mi jak może i w czym się da, też można z nim na każdy temat pogadać. Ma żonę i małą 5 miesięczną córkę - bardzo słodką i kochaną, ma własne mieszkanie, a do nas nieraz przyjeżdża. Cieszę się że mam ich a nie innych braci.
Foltest:
Ja mam dwóch:
-Maciek (Siwy) ma 10 lat. Zyje z nim w pokoju na razie.
-Bartek ma 8 lat. Cieć jakich mało na świecie.
Walar:
Ja mam trzech starszych braci, którzy nie mieszkają już z rodzicami, czyli jest prawie tak jakbym był jedynakiem. Jednak cieszę się że ma rodzeństwo, a zwłaszcza starsze, ponieważ w razie potrzeby zawsze mnie mogą wesprzeć (finansowo ). W każdym razie na pewno nie chciałbym być jedynakiem ;p
Vomiro:
Mam parę braci i sióstr.
Karolina 24 lata-na niej zawsze mogę liczyć,pomoże przy lekcjach i w ogóle.
Maciek 18 lat-odkąd skończył 18 lat stał się nadętym...a nieważne.
Patrycja 15 lat-nie dość że dzielę z nią pokój to jeszcze chrapie w nocy;/
Mateusz 7 lat-większej ofermy nie widziałem upierdliwy,papuguję za mną,okłada mnie pięściami w każdej wolnej chwili i siorba przy obiedzie :lol:
Aridan:
To teraz ja
Mam siostre i brata :'( młodszych ode mnie.
Siostra ma na imie Natalia ma 13 lat na szczeście ma własny pokój i kompa.
Ale mam też brata ma na imie Bartek ma 11 lat i tu już nie jest tak fajnie dzielimy pokój i kompa on też gra w Gothica ale nie tak dużo jak ja nie przeszedł jeszcze 1 a gra na kodach za każdym razem jak ma wejsć na Cmentarzysko Orków to sie boji i nie wchodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej