Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Rodzeństwo
ÂŁowca dusz:
Rodzeństwo? A w życiu! Nie mam rodzeństwa i nie chce mieć.
korpysz 9:
janie mam rodzeństwa i niezastanawioałem się czy chce je mieć
MrCzarnymen:
Nie mam rodzeństwa i jestem z tego zadowolony, jak już ktoś mówił, brak kolejek do kibla i kompa.
Medivth:
Witam!
Hmm... Po krótkim zastanowieniu: Stwierdzam, że nabije sobie posta, w tym temacie...
Ja mam jednego brata:
Tomek - Bo tak ma na imię (z tego, co się orientuję), jest ode mnie młodszy, o pięć lat. Jak chyba każdy młodszy brat jest nie do wytrzymania, czyli nieźle wkurza... Ostatnio miałem spokój, jeśli chodzi o komputer, ale kiedy mój znajomy przywiózł GTA San Adreas, to nie mam spokoju. Powrócił koszmar, bowiem kiedyś była podobna sytuacja. Też z GTA San Andreas, ale powiedziałem, że mam za mało miejsca na dysku i usunąłem, a on dał mi spokój. Teraz jednak tego nie zrobię, w końcu miałem w poprzednim tygodniu system od nowa zrobiony.
A nie zważając na komputer: Nie ma dnia, żebyśmy się nie posprzeczali; jeden, drugiego uderzył; czy też się "trochę" powyzywali... No, ale tak to jest. Tylko on ma też w sobie jakieś przeciwieństwa, samego siebie: Raz, jak mu coś powiem, to pyskuję i drze się, a za innym razem, robi to, co ja chcę, czyli przynosi mi coś do żarcia, do picia, itp.
Jedynie teraz mam spokój. Jednak gorzej będzie, jak mama się obudzi... :)
Pozdrawiam, Medivth
----------
Drugi Post - Yeah
Anv:
No ja niestety (może nie niestety) zostalem przez Boga ukarany siostra.
Snadra ma 12 lat a co ciekawe jest ode mmnie 2 lata mlodsza ale dzien urodzin jest ten sam 11 lipca. Dość fajnie lecz czasem to przeszkadza
--- Cytat: Trivet ---Siostra - 12 letnia psychopatyczna fanka zespołu US5, Simsów, małych słodkich kociaków(bleh!) i samobójczego różu. Ma na imie Ela i jej ulubionym zajęciem jest irytowanie najmłodszego z jej starszych braci, czyli(fanfary) mnie. Jest wyjątkowo rozpieszczona przez ojca, więc żadne groźby słowne, lub fizyczne nie skutkują, gdyż słysze odwieczne "powiem tacie!"(a wiadomo, że z rodzicielem lepiej nie zaczynać zwłaszcza, że oceny jakie są, takie są). Wyimaginujcie sobie zbuntowaną trzynastolatke z lekką nadwagą, wygórowanym ego i blond włosami, a stwierdzicie, że to moja siostra.
PS. Ostatnio, gdy powiedziałem nowej znajomej, że mam tyle rodzeństwa zdziwiła się mocno. Powiedziała, iż tak naprawde wyglądam na...jedynaka.
--- Koniec cytatu ---
Ja mam 1 siostre i widze, że jest jeszcze drugi taki model na świecie. Mianowicie siostra Triveta
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej