Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Rodzeństwo

<< < (11/13) > >>

Robben:
Hmm, nabiję sobie tutaj posta.

No, ja mam rodzeństwo - brata 24-letniego i siostrę 23-letnią, i nie powiem, żeby mnie to cieszyło. ;/
Wiadomo, że jest raźniej i czasami można liczyć na pomoc w jakiejś sprawie, ale czasami mnie doprowadzają do szału. A to muszę im dawać zadzwonić, bo nie mają nic na koncie. A to muszę dawać im posiedzieć przy komputerze, żeby na przykład mogli pogadać na skype (o głupotach). A to zawracają mi głowę jakimiś durnotami. Albo po prostu muszę wysłuchiwać ich nudnego gadania (zwłaszcza gdy nie mam czasu). Brat jeszcze może być, ale siostra jest strasznie uciążliwa (za czasów, kiedy chodziliśmy do jednej szkoły, gdy dostałem pałę, to od razu, jak się o tym dowiedziała, wyśpiewywała rodzicom i miałem przerąbane ;/). Obydwoje się jeszcze nie ożenili, ba, nawet nie wiem czy z kimkolwiek ,,chodzili'', choć w sumie to nic dziwnego, skoro w tych sprawach zachowują się jak dzieci.  :P
Na szczęście ani z jednym z nich nie dzielę pokoju, więc mam jaki taki spokój.  &lt;_&lt;

Adanos.pl:
Ja mam siostrę.
Imie: Michalina
Data urodzenia: 2004 rok, listopad
Umiejętność wkurzania: 100%  :lol:
Nie gra ona na komputerze ale gdy ja gram to często muszę się na chwilę od tego oderwać żeby np. włączyć jej telewizor chociaż sama potrafi. Ma swój pokój co mnie bardzo cieszy, chociaż czasem kiedy śpię to ona wpada do mojego i np. śpiewa.

Akijl:
Mam siostrę , bardzo wkurza  raz skasowała mi save z G 2 NK po polowaniu na smoki.

MarVolO:
ech... Szczęściarze... Moje rodzeństwo składa się z:
Ewa - 14 lat nie korzysta z kompa zbytnio, nie jest pomocna, sama jej oczekuje i potrafi być wredna. Potrafi dochować tajemnicy, pożyczy pieniędzy ale jest bardzo pazerna i chciwa jeśli chodzi o nie.
Kaśka -ma 12 lat zawsze grała w gothica 2 lub mroczne tajemnice na moim kompie do czasu. Ciągle wchodziła do mojego pokoju, więc zrobiłem formata i wyniosła się na starzy komp ( trochę boję się włączać gothica bo od razu się przyklei ). Lubi się kłócić, jest pyskata nie tylko względem mnie ale i też rodziców. Nie lubię jej.
Kamila - ma 8 lat lubi grać na kompie ale dobrze że nie moim. Jest uparta i nie za bardzo chce słuchać innych. Nie stwarza większych problemów.
Aneta - 4-latka a na kompie siedzi od najmłodszych lat, sama gra w gry internetowe czy jakieś prostsze. Nie lubi schodzić z kompa ale bardzo lubi na nim siedzieć...

Mieszkać z nimi to koszmar a musiałem z nimi dzielić kompa... Ale i na nie znalazłem sposób.

Anv:

--- Cytat: MarVolO w 30 Lipiec 2011, 16:29:34 --- Ale i na nie znalazłem sposób.

--- Koniec cytatu ---

Domyślam się po nicku co stało się z rodzeństwem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej