Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Rodzeństwo

(1/13) > >>

Cesc:
W tym temacie dowiemy się czy macie: siostrę, brata, a może jesteście jedynakami/jedynaczkami.

Ja mam brata ma na imie ÂŁukasz - wiek 19 lat. No i nie jestem z niego zachwycony, ale nie jest taki zły.
Jeśli chodzi o kompa to z tym nie ma problemu on ma swój ja mam swój, tak samo z pokojem. Czasami mi dokucza, ale wtedy tego żałuje . Cóż trenuje: Boks tajski, walki w parterze - że tak powiem jest fanem sportu. Lubi grać w Gothic tylko że z ograniczeniem - nie to co ja.
Dodam że zna bardzo dobrze angielski, niemiecki, trochę francuski, hiszpański - trochę tego jest .

I nie mam do niego żadnych uwag, choć czasem mam go dosyć .

pozdro.

Arkhan:
Ja posiadam tylko jedną siostrę, ma na imię Dorota i ma 29 lat. Kiedyś trenowała karate ale przestała :P Leń :P
Jestem z niej zachwycony, jest pomocna, w sytuacjach trudnych wysłucha i dopomoże radą. Czasem są miedzy nami sprzeczki ale baardzo rzadko. Z kompem nie mam problemów, ona ma swój, ja swój i jest git :).

DODO:
Mam siostrę, która ma 4 lata. Jej imię to Oliwia. Ją mogę określić w jednym zdaniu  

Im starsza tym gorsza  

Jest strasznie upierdliwa i zadziorna  Z komputerem nie mam problemów, ponieważ jest jeszcze na niego za mała. ma swoje gry więc jak ma ochotę zagrać to po prostu jej włączam.  Ostatnio poduczyłem ją trochę samoobrony to teraz chodzi i mnie leje   Ogólnie to kocham swoją siostrę i nie oddałbym jej za żadne skarby świata xD

Arthas:
Cóż, niestety a być może "stety", nie posiadam rodzeństwa. Jestem jedynakiem i żyje mi się z tym, jak dotąd bardzo dobrze. Zapewne z tego powodu, iż nie muszę się z nikim niczym dzielić i to wszystko do mnie trafia, mając rodzeństwo rodzice musieliby nas traktować równorzędnie, a przez to ja bym stracił. Nie wiem, jak to jest mieć brata bądź siostrę, nie przejmuję się tym, że nie mam nikogo tak "bliskiego", choć wiele osób mówi mi, że w przyszłości, gdy będę dorosły, rodzeństwo odegrałoby dużą i znaczącą rolę, zawsze by pomogło itd.

Elrond Ñoldor:
Mam siostrą, jedna i o jedną za dużo. Ma na imie Aniela i ma 13 lat.
Prawde mówiąc nie zabardzo się lubimy, sprzeczmy sie co chwile,
nawet w tej chwili jesteśmy pokłuceni  , no ale jakbyscie pożyli
z nia kilka lat, to byście mnieli z nią takie same kontakty co ja  
Sprzeczka o komputer to norma, ale jest tak głupia że nie potrafi sama sobie załatwić
gry, lub kupić, więc przewarznie siedzi w necie.
Myśle że nie byłoby miedzy nami takich sporów gdyby była odemnie starsza  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej