Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Rodzeństwo

<< < (7/13) > >>

Ankh-Morpork:
Ja nie posiadam ani brata, ani siostry, i mi z tym dobrze  . Są tego dobre i złe strony.
Złe- musiałbym sie rodzeństwem często opiekować, a gdyby miałbym brata albo siostre starszą, to oni dręczyli by MNIE. Ale trochę szkoda, że nie mam starszego brata, pomógłby czasami w lekcjach :).
Dobre- nikt mi sie nie drze pod uchem, mam spokój i cisze. Posiadam więcej czasu dla siebie, a nie muszę sie opiekować rodzeństwem. Ale czasami taka pustka w domu, której nie zapełni nic...
Długa dyskusja  by sie ciągnęła na ten temat, ponieważ są tego dobre jak i złe strony, które dla niektóreych wydają sie dobre, a dla mnie złe. Aczkolwiek, gdyby to podsumować, jednak lepiej, że jestem jedynakiem :]

pzdr.-Ankh-Morpork

XAR_DAS:
eh, też chciałbym mieć brata, Młodszego koniecznie, mój kumpel mabrata, i ten maluch jest taki fajny że kiedy mnie widzi mówi Daaa-Daaa ! Chciałbym żeby jakiś maluch tak na mnie mówił.  Smutno że nie mam rodzeństwa, ale cóź , nic na to nie poradzę
 :sad:Albo starszą siostrę mogłaby pomagać w lekcjach, ale cóż, starszego rodzeństwa to mieć nie będe, ale kto wie młodsze może będe miał...
Są dobre i złe strony.  kiedy ktoś nie ma rodzeństwa. Dobre: mamy kompa i takie rzeczy dla siebie , dostajemy większe (ktoś to wspomniał już:)  kieszonkowe, i rodzice bardziej interesują się nami.
Złe: jakoś tak cicho w domu, nie ma skim się pobawić, pomóc odrobić lekcje, uczyć jeździć na rowerze:) czy choćby uczyć go czytać.
Jeszcze raz powtórze: BARDZO ,  mi smutno że nie mam rodZeństwa
Mam jeszcze królika - Golden- Samiczkę
kilkanaście rybek.
Oprócz tego kuzynkA:
Wiktoria: 1 klasa podstawówki. Lubię ją ale jak czegoś nie dostanie to czasem ryczy, a jak się przewróci też ryczy, (ja bym się przy strarszym wszydził płakać).

Maksous:
Ech niestety nie mam żadnego brata ani siostry. Za to mam w trzy d..py kuzynów i kuzynek.
Kuzyni:
Przemek: Zna się dużo na kompach, ma duszę artysty, pisze cudowne wiersze i ostatnio narysował niezły komiks. Ma 19 lat
Piotrek: Jest studentem na Uniwersytecie Jagielońskim, posiada wiele zainteresowań (Dzięki niemu gram w gothica :p), Czyta wiele książek. ma 20 lat.
Kuba: Najśmieszniejszy z kuzynów :p. Kiedyś powiedział Wieża Eifla i wszyscy w brech, teraz zna strasznie dużo dobrych ripost (uczę się od niego), poza tym "mądrym-leniem" chodzi o to że nie chce się mu uczyć a ma świetne oceny. Ma 16 lat.
ÂŁukasz: Ech. Czarna owca rodziny XD, lubi mnie bić za nic, słucha pogan metalu, jest poganinem i w ogóle mroczny z niego kuzyn. Ma też kilka fajnych zainteresowań, dużo rysuje (i to dobrze), interesuje się D&D i lubi oglądać anime. Ma 18 lat.
Daniel: Dużo o nim nie powiem bo ma 6 lat.
Igor: Też dużo nie powiem bo ma 5 lat.
Dominik: Jedyny kuzyn który jest w Warszawie (reszta jest w Gilowicach) niestety los sprawił że mieszkam w warszawie. Kuzyn ten jest trochę głupawy i za bardzo nadpobudliwy. Ma 10 lat.
Kuzynki:
Patrycja: Najbardziej szalona kuzynka, ale też bardzo zabawna, razem z nią przeżyliśmy nie jedną przygodę. Ma 16 lat
Marta: Także śmieszna kuzynka, dużo się uczy, ale na zabawę zawsze znajdzie czas. Ma 15 lat.
Zuzia: Teraz poszła do szkoły. Dużo o niej nie powiem. Często jest uśmiechnięta i ma 9 lat (chyba).

I to tyle :p

Nero:
Yo! Ja mam jedną siostrę. Ma na imie Karolina i ma 18 lat. Ma niezłe oceny ale w domu mnie denerwuje  . Zawsze coś gada i nie daje mi spokoju gdy jest w domu. Mamy osobne komputery i pokoje wienc nasze spotkania organiczam do minimum. Siedzi głównie u koleżanek albo na gg i jest baardzo religijna>> powiedział bym, że do przesady. Nie jest najgorsza ale nie jestem jej wielkim fanem.
Wolał bym być jedynakiem ale na życie nie ma rady  .

PzDr

Tiw:
Ja mam dwie siostry:
Martyna 19 lat
Ola 16 lat

Ja mam osbny pokój, w którym jest jedyny komputer co na szczęście niedługo się zmieni. Czasem potrafią pożądnie mnie zdenerwować, ale ogólnie jest spoko. Wolałbym mieć jednego brata niż dwie siostry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej