Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Rodzeństwo

<< < (6/13) > >>

Ancient God Ra:
Mam młodszego o 10 lat brata :D Ale różnica wieku jest zbyt duża, żeby była zgoda między nami ;) No i co chwile dostaje ochrzan typu " JAki ty dajesz mu przykład". Porażka.

Arisa:
Jestem jedynaczką. Ten układ nie bardzo mi się uśmiecha, wolałabym mieć starszego brata.  
Gdyby nie pies, w najbliższej rodzinie byłabym skazana na samotność. (; Najgorzej jest, gdy nikt ze znajomych nie ma czasu, a ja sama nie mam weny twórczej - przeraźliwa nuda gwarantowana.  
Jednakże bycie jedynakiem ma swoje plusy - większe kieszonkowe, większa ilość prezentów, większe zainteresowanie ze strony rodziny ( no dobra, to jednak nie jest zaleta xD ) .

mumek123:
Ja mam młodszą siostrę, która uprzykrza mi życie jak wlezie. Mały kapuś. Wolę moje kochane zwierzątka, kotka i pieska. Czasem wolałbym mieć brata, ale wtedy byłby problem z kompem.

Niedamir:
Ja mam brata Adama. Ma 21 lat. Ogólnie nie jest taki zły, tylko że często jest źle nastawiony do mnie i nie można z nim porozmawiać o ważnych rzeczach. Zarabia dosyć sporo a 5 zł nie chce pożyczyć jak potrzebuje. Jest bardzo narwany i spontaniczny. Jego najgorszą cechą jest to, że jest bardzo, BARDZO zboczony. Niby skojarzeń nie ma ale lubi o tym gadać i patrzy na dziewczyny w taki sposób SPECJALNY. Do tego pali fajki, od których już wogóle nie myśli racjonalnie. Poza nim nie mam rodzeństwa.

Saschy:
Ja mam braciszka ;P Na imię mu Maks. Ma yhm policzmy... 2 tygodnie xD Cóż mogę o nim powiedzieć? Jest mały i płaczliwy. Tak szczerze mówiąc to nie chciałem brata ale niestety rodziny się nie wybiera. Ciężko mi powiedzieć że go "kocham" i  że jest moim bratem bo nigdy u mnie w rodzinie nie miałem nikogo młodszego ode mnie... Z czasem się przyzwyczaję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej