Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Rodzeństwo
Anmarius:
Witam! Ja mam dwóch braci i jedną siostrę. Jest mi z tym dobrze. Brat pierwszy ma 20 lat i się nazywa Przemek, a drugi ma 24 lata i ma na imię Mieszko. Lubię ich i nie wyobrażam sobie życia bez rodzeństwa. Wiem, że muszę toczyć walki o komputer, jak już przy nim jestem, to przychodzi brat i mnie wygania, chociaż ja mówię, że nie. Wtedy on mnie wyrywa od komputera Lubię też ich wkurzać, bo jak to zrobię, to mnie zaczynają dusić Chodzimy razem na ASG itd. Jest super ! Siostra ma jeszcze na imię Natalia i jest tak upierdliwa, chociaż ma 18 lat, a ja 12. Pozdrawiam...
Rakbar Nasard:
Witam
Ja mam jedną siostrę w wieku 21 lat. Jestem zmuszony dzielić z nią pokuj a po za tym dzielimy Internet bo ma swojego kompa. Czasami nie do wytrzymania a nie jest aż tak źle ale mogło by być lepiej.
Ja (szczęśliwie?) jestem jedynakiem, w sumie się z tego cieszę, to dzielenie się kompem i bitwy o niego, ale z drugiej strony można by było się mniej nudzić (czasami) i mieć kogoś do pomocy (starsze rodzeństwo).
Jako jedynak nie muszę być równouprawniany z braćmi lub siostrami, jestem (a może raczej byłem, póki byłem małym dzieckiem) swoistym ,,oczkiem w głowie" rodzinki Niektórzy mogą twierdzić że jedynacy są rozpuszczani przez rodzicielów, ale ja tak nie twierdzę (przynajmniej na swoim przykładzie). Rodzice tak mnie wychowali, że jeszcze nigdy w ciągu 15 lat życia nie paliłem, nie brałem narkotyków, czasem na imprezce dali mi się napić na oczyszczenie nerek xD.
Pozdro, Kjamilex
Wrath:
Ja mam tylko siostrę starszą o osiem lat i wystarczy mi, całe szczęście jest na studiach więc komputer jest częściej wolny. No ale jak to w rodzinie zawsze są problemy różnego rodzaju czasami o byle błahostki np.papierki płyty bez opakowań itp.
Pozdrawiam
Thrall
Selene:
Siostrę mam dwa lata młodszą. I to, że się urodziła mogę nazwać pechem. Jesteśmy całkiem inne przez co nie potrafimy zamienić ze sobą choćby dwóch zdań bez wielkiej awantury. Poza tym, zbyt często dochodzi do rękoczynów.
Generalnie żałuję, że nie mam starszego brata. ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej