Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Rodzeństwo

<< < (4/13) > >>

Grison:
Ja na szczęście i powtarzałam na szczęście jestem jedynakiem. I mówię wszystkim zgromadzonym, że bardzo się z tego cieszę. Kiedyś kiedy byłem jeszcze bardzo młody chciałem mieć rodzeństwo (ale wtedy byłem jeszcze mały i głupi) Teraz widze, że gdybym miał rodzeństwo to by było trochę dla mnie nieciekawie, a mianowicie walki o kompa, o płyty,o gazety o telewizje itp.
Tak wyobrażam sobie życie z rodzeństwem. No cóż oprócz tego odstrasza mnie również to, że mam kuzynów co prawda starszych blisko mojego wieku i już mam namiastkę tego co by mnie spotkało.
Aczkolwiek podobnie jak ktoś już wcześniej zauważył rodzeństwo może pomóc w dalszym dorosłym życiu i zawsze byłoby z kim porozmawiać... I tu pozostaje trochę rozdarty na dwie strony

Pozdrawiam.

CKO$C@R:
A ja jestem jedynakiem ohhhhhhh spokój własny pokój komp nikt mi nie przeszkadza cisza spokój choć niekiedy nie mam z kim pogadać, ale przeważnie się ciesze, że jestem jedynakiem. Kiedyś chciałem mieć brata STARSZEGO ale nie wiedziałem, dlaczego nie mogę mieć starszego brata ....

aleks194:
Mam brata 7 lat wielki frajer  , wystarczy że nie dam mu zagrać na kompie to biegnie z kszykiem, łzami w oczach do mamusi i mówi cytuje "mamo olek nie chce dać mi zagrać na komputerze" wtedy woła mnie mama i koniec, zakaz, przeproś braciszka i idż do swojego pokoju tego już zawiele      

Ret Sam:
Muszę się pochwalić, że mam jednką kochaną (:p) siostrzyczkę. Jest ona odemnie starsza o sześć (6) lat, czyli chodzi do drugiej LO. Przeważnie jesteśmy skłuceni. Najgorsze są bitwy o komputer ( ). Nikt z nas nie daje za wygraną. Każdy chce grać! Oczywiście czasem sobie pomagamy, albo ja jej coś kupię, albo ona mi, ale to "czasem".  Lepsze to niż nic. Nie chciałbym być jedynakie. Brakowałoby mi brata, czy siostry... Ale muszę przyznać że Wiola, bo tak się ona zwie, popadła w nałóg czatowy. Gdy tylko usiądzie przed komputerem, wchodzi na Interię, następnie na chat, i pisze tak z 5 godzin . Nie wiem jak tak można... Pamiętam jak uczyłem ją pisać na różnych forach! Normalnie sie uśmiałem jak zobaczyłem co tam wypisywała ( ) rotfl!

PS. aleks194 zmniejsz sygnę, bo patrz jak rozszerzyłeś forum!

Pozdro.

Lord Londius:
No to tak :
Ja mam na imię - Piotr  14 - niedługo 15 lat
Mój brat nr 1 który tu jest zarejestrowany  - Krzychu  tyle samo bo w tym samym dniu ( ale niejesteśmy bliźniakami )
Mój brat nr 2 jeszcze niezarejestrowany ale niedługo - Michał   13 lat
Mój brat nr 3 który dopiero GOTHICa poznaje bo cały czas grał w Call of Duty 2 - Michał 15 lat [od jakiegoś czasu ( czterech miesięcy )]
Moja ( jedyna ) siostra - Asia 16 / 17 lat ( bo w kwietniu uro. ma) .
no i to wszystko co do rodzeństwa
[ A mam jeszcze zwierzaki :
Psa - Barego
Kota - Kube
Szczurka - Czipi ( samiczka )
Szczurka - Dejlin ( też samiczka )]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej