Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Uzależnienie od Kompa

<< < (2/7) > >>

Seth:
Hmmm uzależnienie od kompa mmm

Ja raczej nie jestem uzależniony od komputera gdyż przesiaduje przed nim średnio 4h na dzień. Grać to gram ale w nikłych  ilościach gdyż niemam w co dopiero po nowym roku mam zamiar kupić se GW to te ilości się zwiększo. Na necie za to przesiaduje cały czas a gdybym niemiał neta to nie wiem jako używalność miał by mój komp

Grison:
Ja przy komputerze spędzam dużo czasu bo czasami nawet 6 godzin i to w czasie roku szkolnego.
Na wakacjach albo w weekend to potrafie siedzieć nawet do 10 godzin.

No cóz ale czy jestem uzależniony.... Myślę, że nie bo czasami zdaża się tak, że gdzieś wyjeżdzam albo po prostu mój komputer jest w naprawie i tak oto mam nawet do 2 tygodnie bez kompa i wtedy bez problemu znajduję sobie inne zajęcie.

Aurora:
Nie sądzę ,abym była uzależniona. Do komputera siadam ,gdy mam czas tzn. gdy skończe się się uczyć. Wychodzi to około 2.5 godziny.W weekendy to już trochę więcej.
A jak nie ma w co grać to czasem wcale nie włączam komputera.

Szarleǰ:
Nie mnie jest oceniać, czy jestem uzależniony od tego zacnego wynalazku jakim jest komputer. Mnie jest przeznaczone jedynie korzystanie z przyjemności, jakie on daje  . Tak czy owak, na kompie siedzę około 4/5 godzin dziennie. Choć zdarzą sie też dni w których w ogóle nie mam czasu na grę. Weźmy jednak pod uwagę np. zimowy dzień, temperatura z -10 stopni C (oj, może trochę przesadzam). Jakiejkolwiek książki brak... no pozostaje coś innego niż komputer? W takie dni jestem skłonny posiedzieć nawet do 10 godzin z małymi przerwami na potrzeby fiziologiczne, czy jakieś jedzenie. Hmm... no cóż, sami musicie ocenić, czy jestem uzależniony o komputera czy nie, bo ja już sam nie wiem. Ludzie mają podzielone zdania. A mnie już zostaje tylko gra  .

Pozdrawiam.

Kirgo32:
To ile siedze przy kompie zależy od tego jakie gry mam zainstalowane i czy w ogóle mi się chce w nie grać!
Np.Gdy mam zainstalowanego Gothica siedze około 5-6 godzin.W tej chwili gram w Spellforce 2,gra mnie zachwyca i siedze jakieś 4-6 godzin grając w nią.Zależy też czy mam dużo lekcji do odrobienia,muszę się uczyć i też od tego jaka jest pogoda na dworze.Gdy mam dużo lekcji, a na dworze jest świetna pogoda to albo nie siedze wcale przed komputerem,albo jakąś godzinke.

Jak na mój gust to nie jestem uzależniony od komputera.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej