Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Uzależnienie od Kompa
Czaroxxx:
Ja nie jestem uzależniony od kompa. Dziennie siedzie po 13-14 godzin.
Kirgo32:
Czasy się zmieniają, czas który przeznaczam na siedzenie przed monitorem też, więc pozwolę sobie napisać kolejnego posta w tym że temacie.
Przed komputerem zazwyczaj w dni nauki szkolnej siedzę jakieś 2 godziny, może trochę więcej. W weekendy czy inne wolne dni ok. 3-5 godzin. W gry komputerowe ostatnimi czasy zasadniczo nie gram, ale gdy już złapię fajną grę to potrafię siedzieć grając w nią sporo dłużej niż normalnie. Niestety ale chyba jestem uzależniony od komputera, albo inaczej...jestem uzależniony od internetu. W gry komputerowe grać nie muszę, muzyki słuchać nie muszę, filmów nie muszę oglądać, ale czuję konieczność zaglądnięcia na ulubione strony przynajmniej raz dziennie (rzadko się zdarza żebym tego nie zrobił w ciągu dnia).
Oktawian August:
Ja nie jestem uzależniony od kompa ,ale potrafię długo siedzieć gdzieś tak 4-5 godzin.
Beregond:
Ehh... Nie pilnowałem się. Wyszedłem z nałogu, miałem 3 miesiące zajebistego spokoju, a teraz znowu, już chyba tydzień siedzę całe dnie przy kompie. :/
Jako, że już jestem przy końcu Gothic 2 Noc Kruka, w dworze Irdorath, to przejdę to i znowu podejmę takie działanie jak kiedyś - pozbycie się gier z domu. Wtedy mi to pomogło i aż sam się sobie dziwiłem, że mam takie chęci do życia. Na szczęście mam już sprawdzony i dobry sposób na wyjście z nałogu, więc jeszcze raz z niego skorzystam i już nie wrócę do manii. ;)
frizz:
Ja... hmm... chyba jestem uzalezniony :P
Przed kompem potrafie spedzic w "dni robocze" do 3h, ale w weekendy to do 7-8h. W wakacje bylo jeszcze gorzej - od 8.30 do 15, pozniej na rowerek do 18-19 i znowu do 23 :P Wniosek nasuwa sie sam :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej