Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Zwierzęta Domowe
Arisa:
Jestem posiadaczką wspaniałego 7-letniego dobermana o intrygującym imieniu Hybrys. Jest bardzo kochany i spokojny jak na tą rasę, jednakże i jemu zdarza się mieć gorszy dzień - wtedy bywa dość krnąbrny i złośliwy.
Wcześniej miałam 2 króliki miniaturki - jeden z nich nauczył się załatwiać na łazienkowych kafelkach ^^, oraz 2 kanarki.
Tiw:
Ja mam psa - Tofi (żadnych pytań ja mu imienia nie wybierałem), i 19 bezimiennych rybek (2 gurami, 1 welon, 8 neonków, 1 sumik, 1 sum szklisty, 1 glonojad, 2(niechciane) brzanki sumatrzańskie, 1 molinezja, 2 gupiki) Przez mój dom przewineło się o wiele więcej zwierząt od papóg po żółwie.
Sir_William:
Zdziwiłem się, kiedy zobaczyłem, że nie odpisywałem w tym temacie jeszcze, jednak dzieją się jeszcze bardziej dziwne rzeczy ;)
Od jakiegoś czasu posiadam dwumiesięczną kotkę, którą nazywamy Mrycia. Imię może samo w sobie nie jest specjalnie zaskakujące, ale jego historia rekompensuje to w stu procentach.
Przymierzam również się do zakupu psa (Haskiego Syberyjskiego), ponieważ nie mam z kim wieczorami biegać po lesie oraz plaży. Podoba mi się jeszcze ich aktywny styl życia - bez ruchu umierają. Chciałbym się do nich upodobnić, gdyż ostatnimi czasy nachodzi mnie straszny leń
Co do zwierząt, które miałem:
posiadałem również kota, jednakże został zagryziony w starciu z wściekłymi Lisami.
To raczej wszystko to co miałem tutaj do przekazania :]
Pozdrawiam,
William
Kozłow:
Ja posiadam psa rasy foksterier gładkowłosy o imieniu Sunia. W sumie te imię jest pierwsze z brzega, ale ma mnóstwo przezwisk, zdrobnień, zangielszczeń itd. więc jakoś to jest ;] Posiadam również najnudniejsze chyba zwierzęta domowe... (już 5 metrowy wąż Boa na tapczanie byłby ciekawszy...). Rybki... W sumie jest to pasja mojego ojca i nie wiem, jakie tam mam gatunki, bo mnei to nie obchodzi...
Chciałbym tylko napomknąć, że ilosć zwierząt, które były bądź są w moim domu jest nieporównywalna do liczby zwierzątek mojego kolegi ;] Miał 23 chomiki, 5 szczurów i 2 myszoskoczki. A teraz ma papugę xD
Avia:
Ja mam w domu kotke, którą nazywam Safi. Jest cała czarna więc jest charakterystyczna. Również mam psa, który wabi się Judy i jest to rotwailer. Bardzo lubię chodzić na spacery z psem na łąkę (mam tylko kilka kroków z domu). No i to wszystkie moje zwierzaczki.
Kiedyś miałam jeszcze rybki- welonki, chomika i królika imieniem Bugs. Były to naprawde fajne zwierzaczki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej