Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zwierzęta Domowe

(1/9) > >>

Cesc:
Jakie macie zwierzęta domowe, oprócz brata, a może wy jesteście zwierzątkiem swojego brata  

Ja mam:
- Psa - o imieniu - Cezar.
Kiedyś miałem:
- Rybki, Papugi, Koty, Królka Miniaturke, Chomika.

Arkhan:
Swego czasu miałem psa który wabił się Roki, i był rasy Owczarek Niemiecki. Nigdy u mnie w domu niezabrakło rybek w akwarium. Miałem dwa chomiki, Pestkę i Pestkę II   . Aktulanie niemam żadnego zwierzaka.

Z wyrazami szacunku...

Khaleb:
Ja też miałem rybki :) Znudziło mi się czyszczenie akwarium dlatego oddałem moje zwierzaki :p. Miałem także psa, czarny i wielki, nigdy nie sprawiał mi kłopotów... A mój kumpel fajnie nazwał swojego szczura: szczurek Jurek  .pozdrawiam

Metztli:
Ja miałam kota... Był śliczny, rudy pers. Wabił się Dexter, ale to nie ja mu dałam takie dziwne imię, dostaliśmy go jak miał 2 lata, dożył 14 lat... Był świetny, wesoły bardzo żywy i pełn energii... Uwielbiał rozkładać się na moim łużku i zabierać mi jaśka.
Miałam też zółwia, Leona... Fajny był tylko taki mało kontaktowy... ÂŁaził po kuchni i podchodził ludziom pod nogi wariat jeden.
Teraz nie mam zwierzątka i tak mi pusto w domu( i kuchi bo Dexter lubił się tam rozkładać, najlepiej po środku  żeby go wszyscy omijali) i raczej nie będę mieć przez najbliższe parę lat

Ret Sam:
W domu, od poczatku mam rudego kota. Jest persem. Drugim zwierzątkiem w moim domu jest pies, wabi sie Piko. Zawsze jest chętny do zabawy. Sierść jego, jest koloru białego. Jest trochę większy od kota . Uwielbiam patrzyć, jak się bawią (kot z psem). Jeden gryzie drugiego <lol2>. Może dam ich fotki kiedyś ...

Pozdro, Sam Ret.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej