Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zwierzęta Domowe

<< < (5/9) > >>

Ret Sam:
Witam, tak jak obiecałem daje foty moich dwóch zwierzaków:
Psa, który wabi się Piko oraz Kota (persa) który zwie się Rudy. Wiem że drugi post, ale chciałbym aby wszyscy zobaczyli tak piękne i miłe stworzenia. Nie często się widzi, aby kot z psem byli przyjaciółmi, a jednak.

Chyba odróżnicie który to Pikuś a który Rudy?  :

http://img443.imageshack.us/img443/9826/pikurudydm8.jpg

PS. Garfild, masz jeszcze ślady zadrapań od mojego kota? ;p

Pozdrawiam !

Tristram:
Ja mam psa o imieniu Diablo. Jest owczrakiem niemieckim(rasowym). Bardzo jesteśmy do siebie przywiązani. Mam go od szczeniaka. Zawsze mnie broni i tylko mnie slucha  . Jest jeszcze młody bo ma tylko 4 lata. Ostatnio obronił mnie przed takimi penarami.

Anmarius:
Ja miałem kiedyś kota. Był bardzo piękny: czarno-biały. Ale po kąpieli mi uciekł, nie wiem dlaczego    Zawsze się z nim bawiłem, a on mruczał pod noskiem. Bardzo mi go brakuje. Pozdrawiam...

Devristus Morii:
Mój dom to Zwierzyniec , ponieważ aktualnie mam :

- 2 chomiki syryjskie - Stefana i Ciapka - lubię je , ale ciągle mnie wnerwiaja , ponieważ ciągle się bija lub gryzą po nocach klatkę. Najlepsze w tych chomikach , że Stefan jest nadpobudliwy , a CIapek jest Nimfomanką.

- Rybki  -  najnudniejsze zajęcie w domu to opiekowanie się nimi.

Miałem:

- Kota Leona - Była to radość w domu , gdyż ciągle się coś działo. Teraz gdy uciekł jest strasznie nudno. Miał zwyczja zabierania mi mych chomików , podczas zmieniania siana i bawienia sięnimi.

- Psa Rudę - zabardzo nie mogę o niej powiedzięć , gdyż oddaliśmy ją cici.

- 2 myszki , które zostały zagryzione po 2 godzinach po kupieniu .( oczywiście przez LEona)

- Kasztaniczke i ÂŚwinkę Morską - Kasztaniczke po wypadku z ÂŚwinką Morska oddałem bratu. A ÂŚwinka rok później umarła.

- ÂŻółwia Ernesta - nie opiekowałem się nim tylko mój kot:P

Vitnir:
Aktualnie mam psa Beethovena jest super!!!. Uwielbiam go, ale przed nim były papugi, chomiki, świnka morska. Moim pierwszym zwierzęciem był chomik, samica, ale ona była szalona, weszła wszędzie. Niestety zachorowała na coś i wiadomo co  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej