Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zwierzęta Domowe

<< < (7/9) > >>

Alsvithe:
Oczywiście poza bratem mam pieska, który jest przefantastyczny i jest "lekiem na całe zło", i faktycznie umie poprawiać samopoczucie bądź stan fizyczny. I ma na imie Swissy I jest Dużym Szwajcarem.

A poza tym mam królika miniaturkę - Zuzię, która to okazała się być mężczyzną po blisko 8 latach bytowania na tym świecie. I jest bardzo brutalny/a wobec psa-tj. nie oszczędza mu przyjaznych kuksańców w nogi bądź nos. Ogółem królik rządzi psem.
40kilowym psem.

xD

Vedymin:
Ja mam dwa psy:

*Spike- połączenie jamnika i kundla.

*Beliar- Husky, mam go od trzech miesięcy.

Kota którego jeszcze nienazwałem

Chomika o imieniu "Skaven" (Nazwa pochodząca w Warhammera. Skaveni jest to rasa szczuroludzi)

I na końcu ukochana papuga nimfa nazwana "Czubkiem" od wielkiego czuba na głowie.

sasori:
JA MAM SUKE O IMIENIU KORA
KOTKE O IMIENIU PCHEÂŁKA
KOTA O IMIENIU FRED
I MYSZ O IMIENIU JUNIOR

Nessa:
Miałam dwie świnki morskie Oliviera i Daisy.Ile one świata zwiedziły , zawsze ze mną jeżdziły na wakacje(tylko kiedy jechałam autem).
Posiadam 7-letniego "haszczaka"(siberian husky ;)).Wabi się Skoti-jest to spolszczone imię od Scottie. Wielu z was się domyśla (przynajmniej mam taką nadzieję,że jest tu paru fanów kosza xD) imię zostało wzięło od Scottie Maurice Pippena -koszykarza Chicago Bulls. Mój brat tak nazwał Kotka.
Czemu Kotek? Moja mama tak na niego mówi, twierdzi ,że bliżej mu do kota niż do psa.
Skotek ma piękne błękitne oczy i przez to wielu ludzi się go obawia.Sama nie wiem czemu? Przecież on jest takim obronnym psem ,ale tylko w chwili jak się nim rzuci ;P* Piesek jest strasznie łagodny :)
*to było tylko takie przypuszczenie :D

XardaSeQ:
mam psa o imieniu PIMPEK rasa: kundel okolo 6-7 lat jest wredny i mnie nie lubi, tylko mame :P
papuga falista tez mnie nie lubi KUBA byly 2x papugi jedna zdechla ale ta pierwsza nadal zyje chyba dzieki temu ze ma lustro i mysli ze tam jest druga papuga xD
to tyle o moich ulubiencach :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej