Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zwierzęta Domowe

<< < (4/9) > >>

Dairin:
Ja mam pieska, który nazywa się Betty. (jak z Flinstone'ów :P) Jest to owczarek niemiecki; czarny, podpalany. Bardzo lubię mojego pieska, choć czasem mnie gryzie jak się bawimy :) Generalnie, wolę psy niż koty. Zawsze organizuję w naszej szkole akcję i zbieramy pieniądze na psy ze schroniska. Nawiązując do schroniska, aż żal czasami patrzeć, jak ludzie traktują zwierzęta, które są ich najlepszymi przyjaciółmi. Ja w swojej karierze, miałam już z 6 (?) ptaszków, ale wszystkie umarły, miałam rybkę kuzynki, której się znudziła, ale mi umarła i to wsio :)

Madzia:
Ja miałam dośc sporo zwierzaków. Głównie to gryzonie    Te słodkie małe zwierzątka ... Moje pierwsze zwierzątko to o ile pamiętam to były 2 chomiki, które dziwnie się nie lubiły. W moim domu zamieszkały też 2 szynszyle. Nie powiem, uwielbiały gryść wszystko co się napatoczy, ale i tak były to cudne zwierzaki. Aktualnie mam Królika, rasa Baran. Te słodkie długie uszka  

jarem:
Ja mam czarnego kota o imieniu Marjan (wybrał go tata). Na początku należał do sąsiadów ale tak często do nas przychodził że podarowali go nam. Miałem też psa, kiedyś się czymś zatruł i trzeba go było uśpić.

Garfild:
Witam!!!  

Ja mam dwa psy i trzy koty.

Jeden pies ma na imię Misiek a drugi Reksio.
Misiek ma biało, czarno, brązowe i bardzo długie futro,
a Reksio ma boało czarne i krutkie futro.

Jeden kot (kotka) ma na imię Kika.ÂŚmiesznie co nie.
Drugi kot ma na imie Benio a trzeci Franio. Kotka ma rudo, szaro, białe futro,    
drugi ma szaro, biało, czrne fuyro z rudom plamką,  a trzeci ma szaro, białe czrne futro.
Ale Kika ma rudo, biało, brązowo, czarne i miłe futerko.    

Pozdro!!!    Garfildzik.

piotr271992:
Ja obecnie mam 3 zwierzaki
- żółw wodny o imieniu Florek
- żółw piaskowy nazywany Tuptuś
- kot który nazywa się Szczurek
Mój kot jest o tyle dziwny że nie moge go głaskać bo on lubi gryść i drapać, często poluje na mnie i skacząc na mnie z foteli lub tołu. Przez niego zawsze chodze podrapany.
W swoim życiu oprócz tych zwierzątmiałem jeszcze psa(Maxa) i 2 koty Rudaska i Buraska(te były lepsze przynajmniej mnie nie gryzły i można było się do nich przytulić)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej