Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
dzikiben4:
Swoja drogą zabrakło mi Lee w Vengardzie :O? Co jest?
Ci@cho:
--- Cytat: dzikiben4 w 19 Styczeń 2009, 16:30:48 ---Swoja drogą zabrakło mi Lee w Vengardzie :O? Co jest?
--- Koniec cytatu ---
To taki bug tez tak mam. Lee jest po drugiej stronie muru gdzie sa demony slabeusze.
pawelek110:
Dla mnie zarówno G3 i G3ZB to śmiech z poziomem trudności, na hard żeby tak łatwo było w porównaniu do G1 i G2 to mnie wkurzało, dobrze ze podstawka w wersji ostatecznej 1,70 bedzie trudniejsza ,bedzie lepiej wyglądac, wczytywac sie szybciej i chodzić jeszcze lepiej.
Niestety słabej fabuły podstawki i dodatku nie da sie uratowac. Na tym polu G1 i G2 są niedoścignione.
Co do dodatku to jest w sumie jeszcze prostszy niz podstawka , co z tego ze pasek wytrzymałosci jest, jak można w 10 minut znaleźc najlepsze zbroje w grze.
Dużo ludzi naciska podczas walki B i w ekipunku
odnawia sobie eliksirami energie i wytrzymałosc, a przeciwnik nic nam w tym czasie nie robi.
Bo inaczej trzeba biegac by pasek sie odnowił by znów atakowac. Wiec nie mówcie ze ten pasek cos utrudnił skoro mozna sobie go podładowywac bez konsekwencji
że ktos nas uderzy. w G1 i G2 takie cos było niemozliwe bo gdy cos pilismy przeciwnik by nas ubił.
Jestem ciekaw czy w wersji 1,0,7 naprawiony jest bug z Lee i czy wszystkie kwestie maja głos.
McSloniu:
--- Cytat: Isentor w 23 Grudzień 2008, 12:37:40 ---Fabuła świetna? Co w tym świetnego? Zdegenerowany, mający w dupie wszelkie prawa i zasady więzień z kolonii karnej, który przez wszystkie poprzednie części próbował uratować swój tyłek nagle staje się patriotą walczącym o lepsze jutro i szczęście ciemiężonego ludu Myrtany. Do tego te jego wyniosłe i narcystyczne teksty. WTF?
Specjalnie dla Brunnena, który chodzi spać po wieczorynce.
--- Koniec cytatu ---
Ej sory... ale CO? Wszyscy gadają że stara przeciągana fabuła... może mieli w dodatku zamieścić zupełnie nową prawie nie powiązaną z poprzednimi częsciami historię??? Ludzie co wy? To dodatek! Zapomnieliście? Prawda ZB wyszedł kiepsko....bardzo kiepsko... i mogli go zrobic lepiej. Ale co do fabuły to wcale nie jest najgorzej. Wynika ona bezpośrednio z zakonczenia G3.
Czaroxxx:
Nie wynika... Gothic już patrząc na 3 zupełnie odbiega jeśli chodzi o charakter głównego bohatera. Ale! Jeszcze w 3 jako tako zależało mu na całym świecie. Dopiero w dodatku przeszedł transplantacje mózgu i postanowił ni z gruchy ni z pietruchy zostać królem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej