Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Ci@cho:
--- Cytat: Kyras w 06 Styczeń 2009, 21:14:08 ---To mogli się za to nie zabierać.
--- Koniec cytatu ---
Niby jak? W koncu dostali siano wiec musieli cos tam zrobic. Gniot nie gniot ale kasa jest.
Infernal:
Ehh...ja też dorzucę swoje 5 groszy (tego nie można przemilczeć).
Gdy po raz pierwszy uruchomiłem GIII to byłem zawiedziony optymalizacją kodu i ogólnie grą (bugi etc.), ale jakoś dało się grać i ukończyłem grę nie raz;] Detale gdzieś średnio - wysokie i gra nie przycinała aż tak.Uruchamiając GIIIZB gra mi się tak cieła (średnio - wysokie ustawienia) że nie wiedziałem czy to jeszcze ten pokaz slajdów z intro czy też już gra...to była rzeź o,O! Twórcy odwalili wielką "siupe"! Optymalizacja...albo dobrze, już się tyle tego wszyscy czepiali że nie ma sensu, abym powtarzał, wielkie G! Przed kupnem ZB czytałem kilka recenzji i opinii...gracze pisali że to porażka itp. Ale pomyślałem sobie "-Dla fana Gothic'a to przecież danie obowiązkowe!-No i w końcu to dodatek do GIII więc nie może być aż tak źle!" - Moi drodzy, otóż jest aż tak źle, a nawet gorzej! Nie opłaca się kupywać gry (zwłaszcza przy obecnej cenie).Wyjdzie niedługo z CD-A, albo w eXtra klasyce;]
Trzymajmy tylko kciuki, abyśmy nie spotkali się z takim rozczarowaniem przy G4 czy Risen'ie.
stefan666:
To i ja dam swoje 5 pierników, w Zmierzch Bugów grałem u kolegi ( swoją drogą szkoda mi go wydać 80zl czy ile tam na gówno) zadania dla bezimiennego są wprost żałosne ktoś kto uratował Myrthane, ma zbierać listy, i pomóc karczmarzowi z jego żoną wolne żarty. Denerwowało mnie również że co zdanie bohater podkreśla jaki to on jest Macho i czego to on nie zrobił( Czyli zachowuje się jak nadęty idiota) Gra tak średnio co 15-30 sekund ma przecinkę przez cale 2 godz grania 2 razy zmuszony bylem resetować komputer, system walki jest dalej zjebany jak był nie patrząc na monitor rozwaliłem mistrza areny...i po co te gadania o wytrzymałości skoro biegałem jak chciałem.. 3/4 Bugów z g3 wróciło np. Where is the guru czy inne tego typu. Ogólnie gra zrobiła na mnie złe wręcz żałosne wrażenie i nie radze jej kupować bo szkoda kasy za te 80zl dokładamy chyba 40 i mamy Death Space czy Far cry 2...
Azariel:
Teorytycznie da sie przejść grę bez wywoływania konsoli,ale po prostu jest tyle bugów że nie wytrzymałem.Mój biedny kolega chce wywalić 8 dych na grę,które będzie mu się cieła-1,5 GB RAM.Zawiodłem się.Zmniejszyli świat gry,niektóre postacie nie maja imion.Zadajemy śmiertelnie słabe ciosy tracąc tylko wytrzymałość,to wypada beznadziejnie.W kufrach znajdujemy 10X ciekawsze rzeczy niż u handlarzy,itp.Już lepiej pograć w G3,bo taniej,i większy świat.
Ci@cho:
--- Cytat: Mieszko w 18 Styczeń 2009, 21:31:05 ---Teorytycznie da sie przejść grę bez wywoływania konsoli
--- Koniec cytatu ---
Nie u wszystkich mnie na przyklad wkurzala ta wytrzymalosc bo obojetnie ile jej mam to i tak malo zadnego wiekszego potwora nie da sie pokonac, wiec sobie zwiekszylem na 2000 i mam spokuj z tym "ulepszonym systemem walki".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej