Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (79/79)

Azariel:

--- Cytat: McSloniu w 01 Kwiecień 2009, 16:42:53 ---Nie ma jak wyrażanie się, wybacz ale jak słyszę słowo "żal" to widzę, że mam do czynienie z mało inteligentną osobą. Co oznacza, że "fabuła jest do dupy", "do dupy" za przeproszeniem to jest papier toaletowy. Co z tego, że Bezimienny jest patriotą, zawsze walczył o pokój w Myrtanie. Nie widze w tym nic dziwnego.

--- Koniec cytatu ---
A ci sie nie wydaje dziwne,że żyjący za barierą skazaniec,zabójca smoków,walczący po którejś ze stron(Beliar,Innos,Adanos)nagle zaczyna się interesowac tylko Myrtaną a Varant i Nordmar ma gdzieś?

--- Cytuj ---Oczywiście to nie to samo co pozostałe gry z serii ale mimo wszystko warto zagrać!
--- Koniec cytatu ---
Po co?ÂŻeby stracic kase?

McSloniu:

--- Cytat: Mieszko w 01 Kwiecień 2009, 17:11:08 ---A ci sie nie wydaje dziwne,że żyjący za barierą skazaniec,zabójca smoków,walczący po którejś ze stron(Beliar,Innos,Adanos)nagle zaczyna się interesowac tylko Myrtaną a Varant i Nordmar ma gdzieś?Po co?ÂŻeby stracic kase?

--- Koniec cytatu ---

Jak Ci szkoda pieniędzy na tą grę to nie kupuj, nikt Ci nie każe. Akurat tylko Adanos, bo taka jest kontynuacja Gothic 3. Ale G1 + G II + NK + G3 (Droga Adanosa) = Bezimienny walczy o Myrtane, więc widząc, że dał możliwość Myrtańczykom żyć w spokoju a oni rozpoczynają wojnę - che powstrzymać zniszczenie tego o co walczył tak długo.

Rodney164:
Ja kupiłem go na Giermaszu w Katowicach jakiś czas temu i nie żałuję - jakby nie było to wypadkowa ceny jaką zapłaciłem za na niego dzięki WPLN wynosi 4 zł. Dobrze, że w miarę "szybko" znalazł się w promocji i każdy może nabyć go za 4 dychy, choć nadal uważam, że za taką ilość "pracy" włożonej w ten dodatek nie powinno się płacić w dniu premiery więcej jak te 40 zł. Póki co odpaliłem ją kilkanaście razy, szybko się zniechęciłem i gram teraz w coś innego, jak skończę to może przejdę ten dodatek, mam nadzieję, że zbiegnie się to z wydaniem nowej łatki o ile taka powstaje.

Isentor:
przywracanie wątku

Κεαηυ:
Zmierzch Bogów aka świt bugów.
O ile G3 wśród zwykłych gier uchodzi za średniaka, to dodatek jest najzwyczajniej w świecie słaby.
Główny bohater.. Ho ho... Jaki to nie on. Bez poczucia humoru, wykonuje jeszcze gorsze zadania, niż w G3, wygląd też okropny.
NPC o ile to możliwe jeszcze bardziej zgłupieli, zaś fabuła jest chyba prosto z Hinduskich filmów. Dno totalne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej