Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Robben:
Fabuła jest jeszcze gorsza niż podstawce. Tam była ciekawsza i bardziej oryginalna, a tu fabuła po prostu wygląda tak, jakby ją jakiś nieudacznik wymyślił, za przeproszeniem. Elementy w fabule, takie jak Oko Innosa, szpon smoka ożywieńca, bestia i do tego bohater zachowujący się jak idiota, są dla mnie śmiechu warte. No, tak, jak się nie miało pomysłu na fabułę, to trzeba było wykorzystać elementy z drugiej części Gothic'a...
--- Cytat: McSłoniu w 21 Styczeń 2009, 15:32:46 ---Ej sory... ale CO? Wszyscy gadają że stara przeciągana fabuła... może mieli w dodatku zamieścić zupełnie nową prawie nie powiązaną z poprzednimi częsciami historię?? Ludzie co wy? To dodatek! Zapomnieliście? Prawda ZB wyszedł kiepsko....bardzo kiepsko... i mogli go zrobic lepiej. Ale co do fabuły to wcale nie jest najgorzej. Wynika ona bezpośrednio z zakonczenia G3.
--- Koniec cytatu ---
No, jak ktoś ukończył Gothic'a 3 drogą Innosa lub Beliara, to nie wynika.
dzikiben4:
Mimo wyboru ścieżki Adanosa nadal widoczne są niedociągnięcia fabularne. Chociazby to ,ze żady ludzi się nie zakończyły a Kan, wielki herszt orków zwraca się do nas tak, jakby nigdy z nami nie gadał... Pieprzyć taki dodatek.
Ci@cho:
Na gothic phx.pl znalazlem w pytaniach do spellbound ciekawe rzeczy
Jeden koles skarzyl sie ze w gothic 1 i 2 mozna bylo znalezc mocne przedmioty na poczatku gry bla, bla ,bla. Jak widac tworcy chyba na tym poscie sie wzorowali i mamy najlepsze pancerze na poczatku gry. Spellbound tez gadalo ze wzoruja sie na gothic 2 wiec trine games wszystko zerznela jak oko inosa czy szpon smoka orzywienca. Nasuwa sie tylko jedno: zal i bol :(.
DarKilleR:
a ja mam pytanie takie: czy najnowszy patch poprawia największego moim zdaniem babola - czyli wędrówkę Lee w nieznane? chętnie byłoby wiedzieć, ze mozna go znaleźć tam, gdzie jego miejsce, czyli w sali tronowej.
jeżeli nie: czy działa już konsola na kody (mnie w wersji 1.0.6 nie działała)? może w końcu uda się zastosować chociaż 'go to lee' -.-
Robben:
W CD-Action Zmierzch Bogów ocenili na 4/10. Sądzę jednak, że to i tak za duża ocena. Ale cóż, jakby dali niższą jeszcze to musieliby dać ją do Kaszany, a szkoda byłoby patrzeć, że tak wybitna gra w takim dziale wylądowała :P.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej