Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Ci@cho:
Mozliwe bo jak mi sie wytrzymalosc skonczyla (a skonczyla sie szybko) to spiepszalem jak najdalej od nich. Istny cyrk z tym "ulepszonym" systemem walki.
Respev:
lol:
Boba Fett:
--- Cytuj ---Dzisiaj jak sobie zwiedzalem swiat znalazlem kolejny dowod na to ze tworcy gry nigdy nie grali w gothic. A mianowicie niedaleko Vengardu w kamiennym kregu spotkalem dwa lodowe golemy. To juz zostawie bez komentarza.
--- Koniec cytatu ---
Pragnę zacytować Respeva: ,,Lol".
Ta, pewnie to nastoletnie dzieci twórców Gothic'a (?) stworzyli Gothic'a... Albo PB wynajęło inną grupę, a potem wszędzie wyskakiwali z info, że to ich produkcja...
Co z tego, że są tam dwa lodowe golemy? Słyszałeś o czymś takim jak przyzwanie?
Respev:
--- Cytuj ---Albo PB wynajęło inną grupę, a potem wszędzie wyskakiwali z info, że to ich produkcja...
--- Koniec cytatu ---
Co ma wspólnego Piranha Bytes ze Zmierzchem Bogów, bo nie rozumiem?
Trine Games nie usunęło nawet żadnych postaci z Gothic 3. Zapodam screena:
Nekromanta Xardas:
Ktoś tam pisał że Nordmar i Varant są nie potrzebne bo Zuben nie żyje i bla bla bla...
No ale zaraz. Rhobar II też nie żyje. więc idąc tokiem twojego rozumowania, Myrtana jako tako też nie jest sensownym rozwiązaniem ;]
po za tym sprzeciwienie się Xardasowi? Naszemu mentorowi? Troszke śmieszne.
Osobiście dodatku nie chyce nawet jeżeli będą go rozdawać za darmo. Dla mnie seria Gothic = Piranie. Bez nich to już nie jest Gothic. Jestem fanem tej serii ale dla mnie ona się skończyła wraz z częścią 3.
Czekam na Risen ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej