Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Amix:
--- Cytat: Nekromanta Xardas w 16 Grudzień 2008, 22:44:44 ---Ktoś tam pisał że Nordmar i Varant są nie potrzebne bo Zuben nie żyje i bla bla bla...
No ale zaraz. Rhobar II też nie żyje. więc idąc tokiem twojego rozumowania, Myrtana jako tako też nie jest sensownym rozwiązaniem ;]
--- Koniec cytatu ---
Mylisz się, Myrtana jest sensownym rozwiązaniem. W Varancie Zuben nie żyje, asasyni się rozproszyli. Myrtana zaś została wyzwolona od orków, i tu już może być coś sensownego. Rhobar II był beznadziejnym królem, jego śmierć nic nie zmieniła.
Ci@cho:
No to pogralem sobie na kompie starych z zalecanymi wymaganiami.
Konfiguracja:procek intel core 2 duo 3gh, karta graficzna GeForce 8700Gs, 2gb ram.
Trzeba grac na najnizszych detalach, nawet na srednich nie da sie normalnie grac. Co chwile porzadny swis na 20 sekund. Chyba ktos musial byc niezle stukniety by nie polepszac grafiki i zwiekszac wymagania. Podstawka G3 chodzila spoko na srednio wysokich detalach.
Kanapka:
Dla mnie fabuła może być ale nie podoba mi się że twórcą gry nie chciało się nawet usunąć np. beczek z rybami w Silden, paczki z bronią w każdym mieście leżą tam gdzie w G3 i nawet kufer Ashtona ma taka samą zawartość jak w G3 i jakim cudem wciąż istnieją niektóre artefakty Adanosa.
koleus123:
--- Cytat: Kanapka w 19 Grudzień 2008, 14:42:43 ---Dla mnie fabuła może być ale nie podoba mi się że twórcą gry nie chciało się nawet usunąć np. beczek z rybami w Silden, paczki z bronią w każdym mieście leżą tam gdzie w G3 i nawet kufer Ashtona ma taka samą zawartość jak w G3 i jakim cudem wciąż istnieją niektóre artefakty Adanosa.
--- Koniec cytatu ---
Twórcy nie chcieli się przemęczać. Pewnie też myśleli że zwykły, przeciętny, głupi gracz nie zauważy tych rzeczy czy osób z G3. No cóz-źle myśleli.
A co do tego że bezi zbuntował się przeciw Xardasowi-ludzie wraz z upływem lat się zmieniają. Nie wiem czego się więc czepiacie.
MoRTyL:
Jest tyle bugów ,że gra zamiast Gothic 3 Zmierzch Bogów powinna się nazywać Gothic 3 Zmierzch bugów =) <_<
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej