Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
McSloniu:
No faktycznie dość dziwnie. A co do ZB to mi się podoba. Komu G 3 nie przypadł do gustu to ZB też nie przypadnie. Dla mnie Gothic 3 był najlepszy ale ZB jest najgroszy z Gothiców.
pawelek110:
G1 10/10
G2 9/10
G2+NK 9,5/10
G3 8/10 z patchem 1.6 ale duzo traci do poprzednich czesci i chyba tylko z sentymentu tyle dalem,
bo 1 i 2 przechodziłem mnóstwo razy, a G3 tylko raz i starczy mi na zawsze.
G3 dodatek 7/10 główna fabułe ma lepsza od podstawki ale to nie było trudne i tylko za to dostała 7 a nie 6.
Amix:
@Up
Dodatek ma słabą fabułę. Jak to możliwe, że bezimienny bohater sprzeciwił się Xardasowi? Według mnie to nie ma sensu. Kolejne niesamowite osłabienie bohatera to już zdecydowanie przesada, rozumiem, że to na potrzeby gry, ale wydaje się to trochę absurdalne.
Nie wiem jak wy, ale ja w trójce Thorusa zabiłem, pewnie nie wiele z was chciało płacić 50 tysięcy za artefakt.
Ci@cho:
Dzisiaj jak sobie zwiedzalem swiat znalazlem kolejny dowod na to ze tworcy gry nigdy nie grali w gothic. A mianowicie niedaleko Vengardu w kamiennym kregu spotkalem dwa lodowe golemy. To juz zostawie bez komentarza.
pawelek110:
Tam sa 2 lodowe i 3 ogniste golemy.
Lodowe zarówno w G2 i G3 wystepowały tylko w zimowej krainie, wyjatek stanowił lodowy golem z G1 na strazy Xardas.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej