Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
dzikiben4:
--- Cytat: Paweł I w 27 Listopad 2008, 20:17:43 ---To proszę o nie pisanie głupot że niby nie grałem w G1,G2+Noc Kruka bo grałem we wszystkie części czyli w G1,G2+Noc Kruka,G3 i ZB.
--- Koniec cytatu ---
toteż nie wiem jak w to grałeś, skoro uważasz ,ze ZB jest dobrym mod... pff , dodatkiem.
Robben:
--- Cytat: dzikiben4 w 27 Listopad 2008, 23:22:34 ---toteż nie wiem jak w to grałeś, skoro uważasz ,ze ZB jest dobrym mod... pff , dodatkiem.
--- Koniec cytatu ---
Skoro tak uważa. Może mu się przecież podobać - kwestia gustu po prostu. To dobrze przynajmniej, że jest jeszcze ktoś, kto docenia choć trochę ten dodatek i nie wiem czemu myślisz, iż przez to, że mu się podoba miałby nie grać w w poprzednie części.
dzikiben4:
nienawidzę takich sytuacji. user wygaduje głupoty na lewo i prawo. co z tego ,skoro jakiego kol wiek argumentu odnośnie niezmiernej głupoty tej gry nie przyjmie do wiadomości ,ponieważ powie ,ze jest to jego własne zdanie. Pawle, asassynie z otchłani Beliara, powiedz czemu sądzisz ,ze jest to dobra gra?!
A za Addanosa! Piepszyć oryginalność :D!
Alchemistrz:
Bez kupowania dodatku wiedziałem , że to będzie totalny niewypał ten "zmierz Bogów" :lol:
Jowood to banda nieudaczników a ich koledzy z Indii to już totalna pomyłka. Wystarczyło popatrzeć uważnie na gameplay z FG i to co opowiada ten człowiek, poprostu same bzdury i ogólniki, a z walka i jej zmianą to już przesadził na starcie :lol: Pisałem kiedyś, że za Gothica i jego dodatki powinni się wziąść zdolni Polacy z pomysłem, a to mnie niektórzy wyśmiali, i teraz maja swoją Indyjską Perłę. Na sam koniec: Wstyd i jeszcze raz wstyd, za wydawanie takiej pokraki Jowood powinien przestać istnieć brrrr
Resak:
Chciałem kupić ZB , ale po waszej dyskusji widzę że poprostu nie warto. Kupi się na święta , jak będa niższe ceny. Tak na marginesie to mój sprzęt :GF GTX 260 Asus , C2D 2,4 GHz i dwa GB ramu , nie radzi sobie z G3 , tzn gra chodzi dobrze . Ale łapie nie kiedy takie zwiechy , a podobno wymagania wzrosły w ZB . Więc się boje że będe musiał na nizszych grać , dziwne troche bo Crysisa DX10 na full bez problemu ciągnie :-\
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej