Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Opinie o dodatku

<< < (30/79) > >>

koleus123:
Paweł I-nikt nie ma prawa krytykować twojej opinii na temat ZB (chyba że moderatorzy hehe... ;)). I też pewnie w moim rankingu ZB znajdzie się na końcu.

Isentor-widocznie recezjenci dostali jakieś łapówki ;D.

Leon91:

--- Cytat: koleus123 w 27 Listopad 2008, 19:24:51 ---Paweł I-nikt nie ma prawa krytykować twojej opinii na temat ZB (chyba że moderatorzy hehe... ;)). I też pewnie w moim rankingu ZB znajdzie się na końcu.

Isentor-widocznie recezjenci dostali jakieś łapówki ;D.

--- Koniec cytatu ---
A czy ktoś krytykuje?Jest to forum DYSKUSYJNE,więc dyskutujemy.
poza tym  ZB sprzeda sie ze względu na samą nazwe sagi.I myśle,że jeśli będzie to recenzował ktoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o Gothicu to da ocene,której gra jest warta.Gorzej jeśli oceniać będzie ją ktoś kto nie miał okazji grać w wcześniejsze części Gothica.Chociaż tak czy inaczej za wymagania powinni po nim pojechać.

--- Cytat: Thorus01 w 26 Listopad 2008, 20:35:12 ---Mój sprzęt: Intel Core 2 Duo E8400: 3.0  , Radeon 4850,  2 giga ram.
Na takim sprzęcei chodzi mi lepiej niż Gothic 3 na tych samych ustawieniach, z tym że w Forsaken Gods mam jeszcze ustawione 4 krotne wygładzanie krawędzi.  Forsakena i tak kupie jako fan :) , mam tylko nadzieje że nie zepsująpolskiej wersji tak jak z G3.

--- Koniec cytatu ---
Jest różnica między twoją kartą graficzną a 9600GT w prockach też.Nie mówie oczywiście,że komp Ligo jest słaby-bo nie jest.Ale wydaje mi sie po prostu dziwne,ze jest w stanie unieść ZB na wysokich i biegać płynnie.

Paweł I:
To proszę o nie pisanie głupot że niby nie grałem w G1,G2+Noc Kruka bo grałem we wszystkie części czyli w G1,G2+Noc Kruka,G3 i ZB.

Nekromanta Xardas:
Dziecko już się tak nie bulwersuj bo śmieszny jesteś z deczka ^^

a co do tego filmiku CDProjekt to wszystko pięknie, ślicznie, cud miód...
a rzeczywistość... eh... Musze się przekonać sam ^^
G3 chodziło na full'a a jak ten cały Zmierzch nie pójdzie to się zdenerwuje ;[

ligo:
Leon... fakt na tym sprzęcie chodzi dość płynnie. Występują oczywiście te "lagi" takie jak w g3, znacznie częściej, ale nie można powiedzieć, że to jakkolwiek przeszkadza... bardziej denerwujące bywają walki na arenach na przykład też... walczę na arenie takiej "nie ogrodzonej" tylko takimi pochodniami... zostaję w kręgu podczas walki, a wyskakuje komunikat, że quest canceled... coś jest nie tak... I klimat w tej grze jak koledzy wcześniej wspominali jest masakryczny... W Vengardzie nie ma praktycznie z kim pogadać... tylko Citizen Trader bądź Fire Mage. Ta gra jest po prostu nie dokończona!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej