Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Vigo:
Mam Zmierzch Bogów zainstalowane na kompie. Dodatek jest w wersji angielskiej. Ustawiłem na takie same detalie jak w podstawce i wydaje mi sie że sie mniej ścina... o0 Błędów jest dużo a szczególnie rzucają sie błedy w dialogach (często nie są wypowiadane) ale ogólnie jest OK. Fakt faktem porozwalali budynki gdzie badź, bezmyślnie i to im musze przyznać. Co do fabuły do nie wiem bo nie gram żeby przejść. Jedno mnie wkurzyło... Będąc w mieście można sobie wejść do dowolnego domu i wyczyścić kufry do spodu... Ludzie , orkowie NIC nie robią... Drugą rzeczą jest fakt iż po 30 min grania znalazłem bardzo dobry, miecz, zadaje 280 obrażeń. Następną rzeczą jest to iż w dziale zadań jest mapa a pod nią są reputacje dla frakcji, buntowników orków... ale co mnie zdziwiło JEST TAM REPUTACJA POSWIĂCONA NORDMAROWI, tzn w podstawce jest to odpowiednik "Reputacji w Nordmarze" i tu nasuwa sie pytanie PO CO TA REPUTACJA?!! PRZECIEÂŻ NORDMARU NIE MA!!! Inna sprawa troche mniej ważna ... Znalazłem pod Cap Dun (tam gdzie były smoki) farme... Czy to jest mądre? nie mieli gdzie robić obozowiska wieśniaków tylko w jaskini? kilka metrów wyżej był Troll... JAK ON TAM WLAZÂŁ? tego nie wie nikt...
Jeśli znajdę coś jeszcze napiszę...
Paweł I:
Leon91 ty nie potrafisz dyskutować.
oto kilka plusów:
-nowe rodzaje broni i zbroi
-ulepszony system walki w ręcz bohater może teraz wyprowadzić więcej ciosów i kombosów
-troszeczkę ładniejsza grafika niż w Gothic 3 ,ale tylko troszeczkę
-w końcu minęły 2 lata od zakończenia Gothic 3 i jesteśmy ciekawi jakie zmiany zaszły w Myrthanie.
A na moim kompie Gothic 3 chodzi płynnie.
Leon91:
--- Cytat: Paweł I w 28 Listopad 2008, 19:08:56 ---Leon91 ty nie potrafisz dyskutować.
oto kilka plusów:
-nowe rodzaje broni i zbroi
-ulepszony system walki w ręcz bohater może teraz wyprowadzić więcej ciosów i kombosów
-troszeczkę ładniejsza grafika niż w Gothic 3 ,ale tylko troszeczkę
-w końcu minęły 2 lata od zakończenia Gothic 3 i jesteśmy ciekawi jakie zmiany zaszły w Myrthanie.
A na moim kompie Gothic 3 chodzi płynnie.
--- Koniec cytatu ---
Ad 1
Zbroje są wręcz ÂŚMIESZNE a broni dodali no i dobrze,skoro tylko to umieli to ok,zawsze coś.
Ad2.
Może i racja,ale po co mi nowy system walki skoro itak sprowadza sie do- jak to ktoś wcześniej ujął "zaklikania" wroga na śmierć
Ad3.
Zbytniej różnicy w Grafice nie doświadczyłem,za to zwiększyli wymagania co na pewno nie wpływa na płynność gry
Ad4.
Mówiłem,że pomijając nową fabułe.
I może i dodatek chodzi Ci płynnie jednak myśle,że nie grasz na ustawieniach wyższych niż średnie(zapewne najniższe)Bo gra ma skopany silnik bardziej niż Gothic 3.
Oszukuj sie dalej ,ze jest to dobra gra.I,że do czasu Polskiej premiery coś zmienią(a tak sie nie stanie,bo Polacy tylko dubbing nagrywają).
Paweł I:
Gothic 3 chodzi mi na największych ustawieniach i się nic nie tnie.A ZB żeby dobrze grać to gram na średnich bo jak ustawie na najwyższe to się trochę tnie.
Leon91:
No dobra,w takim razie musisz mieć super maszyne.Bo,żeby na ful ZB ścinało tylko troche to właśnie taką trzeba mieć.Możliwe,że masz-nie wnikam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej