Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Opinie o dodatku
Paweł I:
Ty Leon91 każdy może się mylić!!Krytykowałem Gothic 3 Zmierzch Bogów z tego co usłyszałem na forum!! bo myślałem że prawdę piszą. Ale jak ja mam go teraz na kompie to gra mi się podoba i nie zgadzam się z uwagami innych graczy że ZB jest do kitu.I sam nie grałeś w żadne części Gothica bo ja grałem nie to co ty!!!
PS:Każdy ma swoje zdanie.
Leon91:
Tak wiem wiem...Ale wciąż mi sie wydaje,że nie grałeś w chociażby Gothica 1.Przecież tam klimat czuło sie na każdym kroku,a w Gothic 3 już tego nie ma.Gra wydaje mi sie fajna do momentu oswobodzenia Montery potem już monotonia:/
Są gusta i guściki ale wg mnie Gothic 3 to dobra gra jednak wypada dość słabo na tle poprzedniczek.Nie mam zamiaru sie tutaj kłucić a widze,ze ty nie panujesz nad emocjami zbytnio(częste używanie znaku "!")dobra mniejsza o to.Temat jest o Gothic 3:ZB,więc nie offtopuje już.
Pozdro
koleus123:
To że użył 4 wykrzykniki to nie znaczy od razu że nie panuje nad emocjami ;D. Ale żeby nie offtopować-mam mieszane uczucia co do dotatku. Z jednej strony bardzo krytyczne uwagi wobec dodatku, z drugiej zaś wychwalający filmik, który twierdzi że to hit stulecia(może przesadzam ;)). Czytając komentarze odniosłem wrażenie że ZB wręcz znienawidziliscie(może znów przesadzam ;)). Nie sądzę żeby z dodatkiem było aż tak źle. Ale to tylko moja opinia.
PS:
Ciekawe jaką ocenę w Cd-actionie dostanie Gothic 3: Zmierzch Bogów.
Paweł I:
Też nie chce się kłócić ale gdy grałem w G1,G2+Noc Kruka to te gry bardzo mi się spodobały i zostałem prawdziwym fanem seri Gothic,ale gdy wyszedł Gothic 3 to jak ja porównywałem to bardziej mi się spodobał G3 bo jest bardziej realny,lepsza grafika od poprzednich części seri Gothic itd.Ale nie pisałem że ZB to bardzo dobra gra tylko że jest spoko.Ale jak mam porównywać ZB do wszystkich części to u mnie ZB znalazł się na ostatnim miejscu oto moja rozpiska:
1.Na pierwszym miejscu jest Gothic 3
2.Na drugim miejscu jest Gothic 2
3.Na trzecim miejscu jest Noc Kruka
4.Na czwartym miejscu jest Gothic 1
5.Na piątym miejscu jest Zmierzch Bogów
Isentor:
Sadząc po tym jak polskie media faworyzują pewne tytuły tylko po to żeby się sprzedały pewnie walną mu coś koło średniej.
Wystarczy spojrzeć na oceny niemieckich serwisów. Wszędzie bardzo niskie, tam gdzie oceniali gracze jeszcze niższe niż ocena recenzenta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej