Autor Wątek: Wojna - Zielone Równiny  (Przeczytany 52089 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

Odp: Wojna - Zielone Równiny
« Odpowiedź #420 dnia: 18 Październik 2008, 10:55:42 »
- No i mamy jednego skrzydlatego, przydałby się drugi.

Offline Crisis.

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 0
  • mUa
« Odpowiedź #421 dnia: 18 Październik 2008, 10:56:12 »
- Nigdy niczego nie paliłem nadmiernie ani niczego nie brałem. W takim razie są dwie możliwości, albo widziałem go przed jego śmiercią, albo jest ktoś, kto jest do niego bardzo podobny. Mam także małe pytanie, gdzie jest ciało Crisisa?   - powiedział Geboren. - Boba Fecie (tak się odmieni? xD), czy ktoś z łowców nagród oprócz Ciebie to żyje?

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #421 dnia: 18 Październik 2008, 10:56:12 »

Offline Altair

• Magnat
  • Reputacja: 609
  • Bóg ma nas w opiece
« Odpowiedź #422 dnia: 18 Październik 2008, 10:59:39 »
- Isentorze, jeśli chcesz, przemienię się w kruka i już będę miał skrzydła - rzekł z przekąsem Altair - jendakże będziemy musieli widocznie poczekać na Grisona który obecnie w coś gra, lub na Belę którego nie ma z niewiadomych przyczyn. A właśnie, Geborenie ja niegdyś byłem łowcą nagród, po wyprawie do nowego wymiaru poszedłem na naukę do świątyni Beliara.
« Ostatnia zmiana: 18 Październik 2008, 11:08:44 wysłana przez Altair »

Offline Grison

• Weteran
  • Reputacja: 2319
  • Grisq. :*
    • Karta postaci

« Odpowiedź #423 dnia: 18 Październik 2008, 11:11:07 »
Grison zajęty grą w kości, a konkretnie jej odmianą zwaną "Dawn of War" wstał od stolika i podszedł do rozmawiających...
- Skoro chcesz Isentorze uśmiercić kogoś ze skrzydłami to obok Sada chyba będę odpowiedni- rzekł Drakon z wymuszonym uśmiechem. Mam nadzieję, że na samobójczą misję się nie zgłaszam i zdołamy w porę uciec.

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #424 dnia: 18 Październik 2008, 11:13:22 »
- A wiesz, że dobrze nie pamiętam. Chyba zostało na swoim miejscu. Nikt go nie zabierał, gnije gdzieś w lesie.

- To dobrze Altairze, ale mimo to jeszcze jednej pary skrzydeł potrzeba.

Offline Devristus Morii

• Arystokrata
  • Reputacja: 8339
  • Leniuszek.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #425 dnia: 18 Październik 2008, 11:29:15 »
- To ja też mogę iść, jeśli nie masz dla mnie innych rozkazów - odprał Dev - Mamy tu jakieś zapasy strzał itd. w tm obozie?

Offline Boba Fett

• Magnat
  • Reputacja: 13
  • Wolność jest nieśmiertelna
« Odpowiedź #426 dnia: 18 Październik 2008, 12:02:17 »
- Altair, a czyś Ty nigdy nie padł ofiarą dezinformacji bądź też nie słyszałeś takowych dosyć przestarzałych? Wątpię. Moje cele - zwrócił się tym razem do Geborena - są moimi celami. Po cóż miałbym o nich rozpowiadać? Szczególnie w tak licznym gronie, któreż to się nam tu uzbierało. A co do łowców... Na pewno żyją. Dekret króla Rhobara został zniesiony, nie ma nas nagonki. Aczkolwiek żadna Gildia Samotnych ÂŁowców nie istnieje, jednakże wolni strzelcy na pewno działają na kontynencie. Dane mi było widzieć jakiś czas temu ketofańskich łowców...
Zaraz po wypowiedzeniu przywitał się z Gunsesem.
- Kolejny wampir, a jakże. Czyż me słowa się myliły, drogi Dragosani? Ale witaj, Cadacusie, mam nadzieję, iż bitwie pokażesz, na co tak naprawdę stać władcę. - Uśmiechnął się i poprawił pochwę zawieszoną na pasie u prawego boku.

Offline Dragosani

• Moderator
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #427 dnia: 18 Październik 2008, 12:18:32 »
- Tak szczerze to mam gdzieś co sądzisz o nieumarłych. - syknął wampir. - Ale gdy obrażasz moją rasę, to równocześnie obrażasz moja żonę. A na to nie mogę pozwolić. Więc radzę po dobroci, byś uprzejmie nie wyrażał swojej opinii na temat o którym nie masz bladego pojęcia. Jak byś nie zauważył istnieję pewne różnice między wampirem, a dajmy na to zombie. Równie dobrze ja mógłbym pogardzać wszystkimi śmiertelnikami, gdyż są wśród nich na przykład orkowie. Więc dla Twojego dobra, radze Ci... zacznij dostrzegać subtelne różnice między różnymi istotami. Mam nadzieję że zastanowisz się nieco nad tym. Jednak nie chcę byś uznał mnie za wroga. W końcu kiedyś również byłem ÂŁowcą, jak Ty. Tak na marginesie, myślałeś nad odbudową Samotnych ÂŁowców? A jeśli chodzi o niego... - wskazał na Gunsesa. - To fakt, jest władcą tutejszych wampirów. Po prostu nie mam ochoty zajmować jego miejsce, choć wedle hierarchii, mógłbym zażądać jego stanowiska. Ale jak na razie sobie młodzik radzi. - po tych słowach klepnął Gunsesa jak młodocianego szczyla.

Offline Chabacik

• Magnat
  • Reputacja: 83
  • Nie wierz w cuda - polegaj na nich!
« Odpowiedź #428 dnia: 18 Październik 2008, 13:22:24 »
-Isentorze, jeśli to możliwe, ja również chciałbym iść z pozostałymi. Znam sztukę teleportacji i lewitacji więc zawadzać nie będę...

Offline Baś-ka

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • No justice, no peace, fuck the police!
« Odpowiedź #429 dnia: 18 Październik 2008, 13:39:50 »
Rahtar rzekł do króla:
- Czy można gdzies tutaj uzupełnić amunicję? Mamy jakieś zapasy?

Offline Altair

• Magnat
  • Reputacja: 609
  • Bóg ma nas w opiece
« Odpowiedź #430 dnia: 18 Październik 2008, 13:45:04 »
- Po pierwsze nie tym tonem, Fett. A po drugie to czy wygadywanie bzdur "gadałem z gościem który nie żyje od dawna" jest skutkiem posiadania złych informacji? Dla mnie to raczej jak powiedziałem wcześniej - wygadywanie bzdur. - Po chwili Altair obrócił się do króla - Isentorze ilu jeszcze ludzi potrzebujemy? A i z całym szacunkiem Elveonie, ale nie sądzę, by twoje umiejętności nam wystarczyły.

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
« Odpowiedź #431 dnia: 18 Październik 2008, 14:36:48 »
- Słyszałem, że ktoś potrzebuje uskrzydlonych.. - powiedział Bela - nie wiem o chuj tu chodzi ale wchodzę w to.

Offline Boba Fett

• Magnat
« Odpowiedź #432 dnia: 18 Październik 2008, 15:08:45 »
- Altairze, nie wiem kim jesteś teraz, i, szczerze mówiąc, nie obchodzi mnie to. Szczę na to, czy podoba Ci się mój ton, czy też nie. Jeśli zamierzasz się wpijać w czyjąś rozmowę, to przystosuj się do pewnych zasad, a nie bezczelnie się wcinasz i błyskasz swoim o jakże ciętym językiem. - Fett zmarszczył brwi i odwrócił się do Dragosanigo kończąc tym samym konwersację z z Altairem. - Wybacz, wampirze, że dopiero teraz Ci odpowiem. Wampiry to umarlaki, nie zaprzeczysz. Może i nie są aż tak bezmyślne, ale są nadal żywymi inaczej. Który chłop, który mieszczanin, który hrabia wolałby u siebie gościć wampira, niżeli człowieka? Ludzie się Was boją, tego się nie da ukryć i temu się nie da zaprzeczyć. Zebrane tutaj grono... przynajmniej większość, w tym i ja, ma Was w wielkim poważaniu, jak i Wasze umiejętności i tak zwaną ,,Waszą nieśmiertelność". Ba, nawet i ja powiem, iż jesteście w pewnych chwilach nader użyteczni, chociaż nie pajam do Was miłością. Ale na ilu twarzach tutejszych żołnierzy można ujrzeć strach bądź odrazę i obrzydzenie?- ÂŁowca zamyślił się i położył dłonie na kolanach. - Pytasz o nowe zrzeszenie Samotnych ÂŁowców? Cóż, byłeś świadkiem tego, co się staje czymś, nad czym się pracowało. W tym wypadku mój trud w, powiedzmy, uczczeniu dzieła Trivelara poszedł na marne. To, co większość tych młodzików zrobiło z gildią woła o pomstę do tych Waszych bogów. Najchętniej sam bym kilku tych gnojków odnalazł i przemówił im na swój sposób do rozumu. Ale to już raczej odbiega od tematu naszej rozmowy, drogi wampirze.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #433 dnia: 18 Październik 2008, 15:21:20 »
Spojrzałem za  siebie i spojrzałem na barki, plecy i skrzydełek nie ujrzałem...
- Niestety skrzydeł nie mam, ale za pomocą lewitacji i teleportacji sobie bardzo dobrze radzę z przemieszczaniem, czy to latając - lewitując czy po prostu teleportując, poza tym, zawsze mogli byśmy polatać sobie na kościanych smoczkach... byłoby ciężko się utrzymać na tym szkielecie... ale...

Offline Bela

• Magnat
  • where my bitches?
« Odpowiedź #434 dnia: 18 Październik 2008, 15:23:59 »
- Wiesz Canis, kościany smok to idealny pomysł! Na nim na pewno niepostrzeżenie przedostaniesz się na tyły wroga..

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #435 dnia: 18 Październik 2008, 15:24:37 »
-Wybacz Boba że się wtrącę, ale czy istniała by możliwość spotkania się po wojnie? ÂŁączyły nas kiedyś interesy, a ja miałbym do ciebie sprawę.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #436 dnia: 18 Październik 2008, 15:38:47 »
- Wiesz Bela, jaki tu problem zmniejszyć jego rozmiary do takich, by dal radę przewieźć jedną osobę, zaklęcie zmniejszenie potwora szkoły Amarangol, jeżeli dobrze pamiętam. Poza tym, za pomocą Metamorfozy, mogę odpowiednio zmodyfikować swój wygląd tymczasowo i wytworzyć sobie, skrzydełka, chociażby takie jak wasze, Dracońskie.

Metamorfoza - Dzięki tej umiejętności będziecie mogli zmienić dowolną część waszego ciała lub samego siebie w przedstawiciela innego humanoidalnego gatunku. Nauka składa się z jednej lekcji.
« Ostatnia zmiana: 18 Październik 2008, 15:48:24 wysłana przez Canis »

Offline Bela

• Magnat
  • where my bitches?
« Odpowiedź #437 dnia: 18 Październik 2008, 15:51:56 »
- Cieszę się Canisku twoim szczęściem.. Gdzieź do cholery jest król?

Offline Boba Fett

• Magnat
« Odpowiedź #438 dnia: 18 Październik 2008, 16:31:18 »
- Oczywiście, o ile król nie będzie mnie już potrzebował - odparł Aragornowi Fett. - Rad byłbym się dowiedzieć już teraz co to za sprawa, gdyż być może ktoś inny będzie miał coś ważniejszego.

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #439 dnia: 18 Październik 2008, 16:36:05 »
-Wolałbym po wojnie, tu jest za dużo uszu. Zrozumiem Fett jeśli będziesz miał ważniejsze sprawy do roboty, ta rzecz o którą Cię poprosze może poczekać.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #439 dnia: 18 Październik 2008, 16:36:05 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything