Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Deja Vu [odczucie]

<< < (2/6) > >>

Patty:
Ohhhhhhhh, deża wi. Nie, ja mam tylko i wyłacznie śnie świadome sny. Nie mam Deja Vu. Nie chcę nawet tego mieć. Nie wydaje się fajne, jak świadomy sen. Błe.

Tiw:
Wiele razy, njaczęściej podczas rozmowy, a włąsciwie podczas rozpoczęcia rozmowy mam wrażenie, że już raz o tym gadałem. Nie tylko podczas rozmowy, ogólnie mówiąc deja vu mam dosyć często, ale teraz nie jestem w stanie przytoczyć żadnej konkretnej sytuacji. Podam tylko przykład, widziałem przechodzącego obok czarnego kota, miałem wrażenie, że na 100% widziałem kiedyś identyczną sytuacje.

Sirius:
U mnie się zdarzyło, że podczas wakacji myślałem o spotkaniu z klasą etc. , i wyśniła mi się lekcja Niemieckiego...

Kropka w kropkę, nawet nauczycielka tak samo ubrana była  :o

Galeria_Ciastek:
A ja miałem Deja Vu, nawet wczoraj. Siedzieliśmy w z kolegami w szkole przed klasą. Nagle drugi kolega zaczął coś mówić do innego kolegi, ja się zapytałem co on mówił, a poźniej dał mi krówke. Niesamowite uczucie, wierzcie mi. Przez chwilę się myśli, że to już kiedyś było, ale po chwili całe to uczucie znika. Ja mam Deja Vu przynajmniej raz na miesiąc. Często się zdarza, że mam je co tydzień. Nie wiem kto zagłosował na "Nie", troche mi się niechce wierzyć, że nigdy nie miał Deja Vu.

Patty:
To uwierz. Ja nigdy nie miałem, dlatego w sondzie zamiast skłamać i udawać, jakie to wspaniałe, po prostu zaznaczyłem "nie" i już.
Ja tegoi nie chcę mieć, nie podoba mi się.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej