Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Deja Vu [odczucie]

(1/6) > >>

Aaron15:
Temat ten tworzę z myślą o osobach,które przeżyły takie odczucie. Ale najpierw zacznijmy od wytłumaczenia co to jest deja vu - z języka francuskiego jest to przedmiot,osoba lub sytuacja w naszym życiu przez którą uczucie jest wywołane. W tedy uświadamiasz sobie że kiedyś Ci się to wydarzyło,ale nie jesteś w stanie powiedzieć kiedy,jednak najczęściej,bynajmniej u mnie jest tak że myślę że mi się to już śniło chociaż i tak nie pamiętam tego snu... Czy mieliście kiedyś takie przeżycie? Piszcie w tym temacie
POZDRAWIAM.

Werewolf16:
Ja mam jakąs dziwną pamiec o rzeczach dziwnych(nawet to mi sie nie snilo) :O

Pawel Najemnik z Farmy:
Mnie kiedyś spotkało podczas robienia różnych rzeczy. Np. robienie sobie śniadania, pisanie do kogoś na gg lub nawet chodzenia z miejsca "a" do miejsca "b" ( ogólnie mówiąc z miejsca na miejsce). Kiedyś jak gadałem na gg to nawet zgadłem co napisze mój kolega. Zgadzało się w 100%. Trochę mnie to zdziwiło, ale tylko na chwilę. Ciekawy jestem co inni napiszą. 

Czaroxxx:
Raz jednego dnia śniło mi się, że umarł pies kolegi powiedziała mi o tym jego babcia, następnego dnia w szkole kolega mi powiedział, że pies mu zdechł to jest dopiero coś niezwykłego. Jestem aniołem śmierci!!!! WOWowowow!

Aaron15:
Ja się  podziele moja historia. No więc tak : Jechałem sobie na skuterku  do kolegi i gdy zobaczyłem znajomego,który jechał samochodem,miałem to uczucie czyli że ten kolega był 'przedmiotem' który wywołał to zdarzenie. Przez chwilę byłem w szoku i pomyślałem że mi się to kiedyś śniło  po chwili wszystko minęło. W gimnazjum też tak raz miałem jak kazali książkę na x stronie otworzyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej