Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Deja Vu [odczucie]

<< < (6/6)

Rysownik:

--- Cytat: Szarlej w 13 Maj 2009, 19:40:53 ---ludzie gadacie że nie istnieje to jakim cudem ja wyszedłem z ciała jakieś 5h temu i "przypadkiem" widziałem jak kolega się masturbuje

--- Kod: ---Trans. Urojenie.
--- Koniec kodu ---
i robilem doświadczenia typu że kolega lub koleżanka kładła na biurku kartkę z rożnymi cyframi a ja po OBE im mówiłem jakie są to cyfry.
--- Kod: ---Jako że nie powiedziałeś jaki był wynik śmiem twierdzić, że żaden
--- Koniec kodu ---
Obe nie jest transem i tego tematu nie będę rozwiać

--- Kod: ---A jak wytÂŁumaczysz OOBE, mądralo?
--- Koniec kodu ---

--- Koniec cytatu ---

szarlej700:
Jako że nie powiedziałeś jaki był wynik śmiem twierdzić, że żaden

muszę cię zaskoczyć że wynik był pozytywny , ale się w to już nie bawie  bo miałem nieprzyjemności a to już sprawa prywatna

A jak wytÂŁumaczysz OOBE, mądralo?

kurcze walisz jakieś głupie staerotypy było by transem gdyby byłbyś dalej w ciele fizycznym
ale podroż mentalną można nazwać już transem  kiedy jest świadoma
radze tobie albo przeczytać książkę Richarda Webstera "Podróże Astralne"   albo pogadać z właściwą osobą bo gadasz głupoty

Gordian Morii:
No dobrze ale skoro ty sam wiesz o tym tak dużo to dlaczego nam o tym nie opowiesz? Załóżmy odpowiedni temat albo po prostu dopiszmy to do tego tematu i załatwione. Ty będziesz mógł się produkować i udowodnisz swoje racje a my za to dostaniemy informacje o OOBE od kompetentnej osoby...

szarlej700:
spoko choć mi chodzi głównie o to aby przełamać staerotypy że np: hipnoza to dzieło szatana bo nieraz z takimi bredniami się spotykam

http://gothic.gram.pl/forum/index.php?topic=20344.new#new założyłem temat

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej