Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Okładka Zapomnianych Bogów
Robben:
A więc komentujmy nowe informacje:
--- Cytuj --- * nowy interfejs
--- Koniec cytatu ---
Tam ten jest bardzo dobry, ale czemu by nie miał być jeszcze lepszy?
--- Cytuj --- * nowy system walki z nową regułą
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję, że tym razem po zdobyciu wyższej umiejętności walki bronią, nasz bohater będzie inaczej walczył, a nie tak samo
--- Cytuj --- * około 15-20 godzin rozgrywki
--- Koniec cytatu ---
Zwykły Gothic 3 oferuje ponad 50 godzin zabawy, a więc 15-20 godzin, to w sumie mało, ale trudno...
--- Cytuj --- * polepszona jakość grafiki ze względu na update silnika
--- Koniec cytatu ---
Ta w Gothicu 3 mi się bardzo podobała, więc jak będzie jeszcze lepsza, to mnie to bardzo ucieszy. Nie sądzę, żeby wymagania przez to bardzo wzrosły
--- Cytuj --- * ogromny, realistyczny i utrzymany w odpowiedni klimacie świat
--- Koniec cytatu ---
Jeśli taki rzeczywiście będzie, to będzie świetnie, tylko pytanie: który wkońcu to świat?
--- Cytuj --- * paczka nowych broni, zbrój, przeciwników i zadań
--- Koniec cytatu ---
ÂŁadny zestaw, ale o magi, frakcjiach, postaciach i przedmiotach nie wspomnieli. Ciekawe czemu...?
Wreszcie są to jakieś konkretne informacje, bo jak dotąd nic ciekawego nie otrzymywaliśmy. Natomiast okładka jest świetna i mam nadzieję, że taki będzie równierz dodatek.
Laki13:
Okładka jest bardzo fajna. Ciesze się, że będą nowe zadania i system walki, bo tamten był fatalny, zresztą inteligencja przeciwników też. Jakość grafiki będzie polepszona, ale mam nadzieję, że gra nie będzie się zacinała, a jeśli wymagania wzrosną to tylko nieiwiele, względem Gothica 3. Szkoda, że nic nie ujawniono o fabule i nowych frakcjach, no ale cóż, pozostaje czekać na dalsze więsci od Jowooda.
@Respev
Każda gra z serii Gothic była lokalizowana w pełni (napisy + dubbing), tak więc i dodatek Zapomnieni Bogowie też będzie zlokalizowany w pełni.
Respev:
--- Cytuj ---@Respev
Każda gra z serii Gothic była lokalizowana w pełni (napisy + dubbing), tak więc i dodatek Zapomnieni Bogowie też będzie zlokalizowany w pełni.
--- Koniec cytatu ---
Skąd ta pewność? Nigdy nic nie wiadomo.
Tytan302:
@up
Bądź, co bądź, ale to jest pewne.
Audio:
* nowy interfejs
dobra
* nowy system walki z nową regułą
no nareszcie !!! licze na conajmniej 10nowych kombosow no i zby inaczej wymachiwal mieczem za kazdym poziomem poslugiwania sie bronia
* około 15-20 godzin rozgrywki
nie wiem czy to duzo czy malo...
* polepszona jakość grafiki ze względu na update silnika
update ? czy moze upGRADE ? wystarczyloby mnie szybsze wczytywanie savow.. i i zeby wymagania mocno nie wzrosly
* ogromny, realistyczny i utrzymany w odpowiedni klimacie świat
heh.. cikawe w takiem razie co bylo do tej pory :D czekam na niespodzianki
* paczka nowych broni, zbrój, przeciwników i zadań
nowe bronie :D yeaaa zeby conajmniej 20nowych giwerek :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej