Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Okładka Zapomnianych Bogów

<< < (7/7)

Canis:

--- Cytat: Robben w 14 Listopad 2008, 16:13:00 ---No dość nawet, ale niczym się nie różni poza nazwą od tej pierwotnej. Okładka jak okładka, ale widzę, że poradnika tam nie dadzą, skoro nie ma napisane na pudełku.

--- Koniec cytatu ---

Ja tam nie miałem napisane na pudełku Gothica 3, ze będzie jakiś poradnik, a był mini poradnik O.o , także dziwi mnie, czemu sądzisz, ze akurat musi być napisane O.o, chyba, ze to tylko moja okładka tego nie miała :/ wtedy zgłoszę zażalenie, co to ma być...

Cóż, zabójczo piękna nie jest oczywiście, ale będzie pasować do G3 ;] swoim wyglądem...

Robben:
No... cóż, napisane jest, że w pudełku będzie oprócz samej gry instrukcja i wirtualne pieniądze, więc pomyślałem, że w sumie poradnik też powinien być zapisany, jakby miał być.
Ale mimo to może jednak rzeczywiście będzie dołączony do gry. Zresztą na co komu są potrzebne jakieś poradniki...?

LinkLess:
Okładka spoko, ale nie wiem skąd taki polski tytułu :/? Klimatem może odpowiedni, ale jeśli chodzi o tłumaczenie to kuleje. Zastanawiam się jeszcze czy mapa będzie. ÂŚwiat ma być zmieniony, miasta odbudowane, więc mapa z podstawki nieaktualna. Pre-order zrobiony, więc pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać. W końcu to tylko 2 tygodnie. 

czechu1:
Okładka jest spoko Ważne to co będzie w środku bo jak jak MADDog liczę na Mapę i jakąś książkę w której opiszą wstęp itp. Ale najważniejsza gra.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej