Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Okładka Zapomnianych Bogów

<< < (4/7) > >>

Alfeim:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gothic_III:_Zapomniani_Bogowie#Gothic_III:_Zapomniani_Bogowie

--- Cytat: wiki ---Gra zostanie w pełni przetłumaczona na język polski, włącznie z kwestiami mówionymi, jak to było w przypadku każdej części.
--- Koniec cytatu ---

pendejo:
"ogromny, realistyczny i utrzymany w odpowiedni klimacie świat" != świat większy od gothica 3. Jak na moje akcja dodatku będzie się toczyć tylko w Myrtanie

LinkLess:
Ja bym chciał to czego nie będzie a mianowicie, żeby dodatek był połączony z Gothic 3 tak jak NK z G2. IMO powinien wtedy zawierać najnowsze patche, które poprawią działanie podstawki, wprowadzą ten nowy system walki i inne nowości to by się wydłużył (sztucznie, ale zawsze) czas gry. A tak to smakiem można się obejść. Szkoda, że tak nie będzie, ale po cichu liczę, że w ostatniej chwili autorzy zdecydują się na taki krok. Było by fajnie.

Amonef:
ciekawe czy będzie broń artefakt jak w g1 uriziel a co do reszty rzeczy które napisał isentor trzymam za słowo fajnie by było tez jakby dodatek przebił nasze oczekiwania i od razu był ulubioną częścią gry wszystkich fanów  ;) byle żeby grafa nie zawiodła bo to by była ropa lol

Dante:
Okładka może być, ale fajerwerków to nie ma. Czekam niecierpliwie na dodatek, oby była tylko bardzo dobra fabuła. Zrekompensuje mi to G3 na którym mimo co zawiodłem sie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej