Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Okładka Zapomnianych Bogów
Kirgo32:
Cieszę się, że grafika zostanie ulepszona, ponieważ jak na dzisiaj to ta z Gothic 3 wcale nie jest już taka piękna i dobra jaką była odrazu po premierze gry. Mam tylko nadzieję, że pogram sobie w dodatek bez większych zacinek i problemów.
Jeśli chodzi o świat, to myślę, że powiększanie tego, który jest w Gothic 3 to już przesada. Jak dla mnie to w G3 już świat jest za duży. Mam chociaż nadzieję, że rzeczywiście będzie utrzymany w odpowiednim klimacie i realizmie.
Miejmy także nadzieję, że paczki tych nowych broni, zbrój itd. nie ograniczą do 5 mieczyków i 1 zbroi. Przydałoby się więcej hełmów i tarcz. Kilka nowych zbrój i kilkanaście broni białych też nie zaszkodzi.
A co do samej okładki to bardzo fajnie ją wymyślili. Wygląda o wiele lepiej niż ta z Gothic 3, choć tak naprawdę jest do niej podobna.
k00ba:
No zapowiada się nieźle... Mam nadzieję, że będą alternatywne zbroje, które nie oznaczają od razu wyboru jakiejś drogi/wyznania bo tak było w gothicu 3 - zbroja buntownika - innos. Zbroja asasyna - beliar. Zbroja najemnika - orkowie/adanos...
heh w końcu musieli zrobić coś co skutecznie wprowadzid o fabuły g4... no bo jak prowadzic fabułę dalej jeśli w poprzedniej części były możliwe 3 zakończenia :)...
Btw jestem troche niedoinformowany... kiedy ma być polska premiera forsaken gods?
Respev:
--- Cytuj ---Btw jestem troche niedoinformowany... kiedy ma być polska premiera forsaken gods?
--- Koniec cytatu ---
A skąd mamy wiedzieć? :| Nawet nie wiemy, kiedy odbędzie się premiera w Niemczech. Ba, nawet nie wiemy, czy dodatek ukarze się w polskiej wersji językowej.
user no. 11627:
Okładka nawet fajna, taka... mroczna. Mam nadzieję że dodatek będzie w polskiej wersji językowej.
--- Cytuj --- * nowy system walki z nową regułą
--- Koniec cytatu ---
Hmmm ciekawe co to za reguła? Może jakiś nowy system naliczania doświadczenia...
--- Cytuj ---
* około 15-20 godzin rozgrywki
--- Koniec cytatu ---
Ani dużo ani mało.
--- Cytuj --- * polepszona jakość grafiki ze względu na update silnika
--- Koniec cytatu ---
Mam tylko nadzieję że za bardzo nie wzrosną wymagania gry.
--- Cytuj --- * ogromny, realistyczny i utrzymany w odpowiedni klimacie świat
--- Koniec cytatu ---
Ogromny i to mnie cieszy ;D Tylko żeby wymyślili jakiś szybki sposób poruszania się po nim bo na piechotę to...
--- Cytuj --- * paczka nowych broni, zbrój, przeciwników i zadań
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję że ta paczka będzie spora, a o magii zapomnieli? Przydało by się kilka nowych zaklęć 8)
stefan666:
--- Cytuj --- * nowy system walki z nową regułą
--- Koniec cytatu ---
Pewnie będzie polegał na tym że teraz będzie trzeba wciskać raz ppm potem lmp żeby zrobić atak :P co i tak nic nie da bo IA w Gothic 3 jest trochę mizerne
--- Cytuj --- * około 15-20 godzin rozgrywki
--- Koniec cytatu ---
Tak jak napisał mój poprzednik ani dużo ani mało
--- Cytuj --- polepszona jakość grafiki ze względu na update silnika
--- Koniec cytatu ---
Grafika jest ok ale silnik nie więc to będzie dobre(mam nadzieje że nie sknocą tego)
--- Cytuj --- * ogromny, realistyczny i utrzymany w odpowiedni klimacie świat
--- Koniec cytatu ---
To samo miało być w g3 zresztą na każdym pudełku od gothic piszę to samo żadna nowość
--- Cytuj --- * paczka nowych broni, zbrój, przeciwników i zadań
--- Koniec cytatu ---
Bronie ok, zbroje ok, po co nowi przeciwnicy skoro tamci byli tępi ? a zadania pewnie będą takie Idź zabij i potem jeszcze raz zabij i wróć.
Mój pesymizm wynika z tego że wersja podstawowa była do bani więc nie spodziewam sie rewelacji po dodatku, zresztą i tak go nie kupię bo dla mnie gothic skończył sie na gothic 2 noc kruka reszta to jak wyrób czekoladopodobny :D .
Pozdrawiam Pienik
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej